Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 48 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Τζωρτζίνα είναι μία κοπέλα περίπου 30 ετών με ξανθό σχετικά κοντό πλατινέ μαλλί.
Δεν δηλώνει χώρα προελεύσης.Είναι λευκή και αδύνατη και όμορφη σε γενικές γραμμές.
Στην πλάτη της έχει και κάποιες φακίδες.Κάνει ακάποτο τελειωτικό και πρωκτικό και έχει δουλέψει για λίγο Ελλάδα πριν ένα χρόνο.Μου είπε οτι προτιμάει να δουλεύει με λίγους και καλούς και δεν πέρνει Πακιστανούς δεν ξέρω βέβαια αν λέει αλήθεια.
Στο δωμάτιο είναι αρκετά ομιλητική και κάνει προκαταρκτικά.Η πίπα της είναι με ταχύτητα και χρησιμοποιεί και χέρι και είναι αρκετά υγρή.Όσοι έχουν πάρει Ιβάννα απο Διδύμου 20 είναι παρόμοια.Χρησιμοποιεί αντισηπτικό μαντηλάκι,δεν έγλειψε αρχίδια!
Μια λεπτομέρεια που δεν μου την είχαν ανακοινώσει και ψηλοσπάστηκα λίγο είναι οτι για να είναι τελειωτική η πίπα της θα πρέπει να ξεκινήσει απο την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να μεσολαβήσει γαμήσι!!Χμμμ;Χμμμ;
Κατα τα άλλα όλα κίνησαν άψογα!Προκαταρκτικά,γυμνή και υγρή πίπα,69.Έπειτα αυτή απο πάνω σε στάση γονατιστή,πισοκωλλητό απο μπρος και απο πίσω χωρίς να εμποδίζει διεισδύσεις,ιεραποστολικό απο μπρος και πλαγιαστό απο πίσω.Τίμια και καθαρή δουλειά.
Έπειτα για να μην φύγω ανικανοποίητος αφού δεν έκανα τελειωτικό της τα έριξα στα μπούτια της.Τίμια επιλογή για το 20αρικο.
Μετά κάναμε και κουβεντούλα και αστειάκια!
Ένα λάθος που έκανα ήταν οτι επειδή τα άλλα δύο ήταν πιασμένα μπήκα στο μεσαίο δωμάτιο.Μάγκες να τονίσω οτι δεν είχε ούτε μία σόμπα και το παράθυρο ήταν σπασμένο.
Και έμπαινε μέσα κρύος αέρας γιατί φυσούσε σήμερα!!Επίσης η σούστα απο το στρώμα του κρεββατιού ήταν σπασμένη.Ας βάλουν κλιματισμό οι τσιγγούνηδες και να φτιάξουν κανα παράθυρο και κρεββάτι!!ΘυμόςΘυμός
Κατα τα άλλα η κοπέλα ήταν αψογη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζωρτζίνα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική