Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 93 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
λιγο αργει η κριτικη αλλα δεν πειραζει.σκετη τρελα το μονικακι απο το συγκεκρημενο ιδρυμα καρδιτσης,ψιλο μεγαλο βυζι καλο σωματακι μελαχρινο με κοτσο ετοιμο για δαμασιμο το αλογο και βουρ στο ψητο καλη πιπα και χαιδεμα στα βυζια τελεια ρωγα αλλαζα καναλια σκετη γκαυλα ανοιψωμα του ηθικου και χωσιμο στην μουναρα της αν και ηθελα κωλο που ηταν τελειος αυτην απο κατω και εγω απο πανω να εχω πεσει επανω στα βυζια της να τα φιλαω τις γκαβλωμενες ρωγες και να χαιδευει στην πλατη αλλαγη στα τεσσερα βλεπωντας την γλυκια κωλοτρυπιδα να μου πεφτουν τα σαλια δεν αντεξα και την ρωτησα και μου ειπε οχι και εκει την τημωρησα με λιγα και δυνατα σφυροκοπιματα στην μουναρα της οπου και κατεθεσα μεχρι την τελευταια σταγονα πιανοντας την απο τη μεση και με ολη την πουτσα μεσα της τουρλονωντας το κωλο της να ειναι φουλ δεκτηκη σε αυτο που μου εκανε τελειο γαμηση,πιασαμε συζητηση για λιγο...... και εφυγε με ενα φιλι.θα μας λειψεις γλυκια μου μονικα να μας ξαναρθεις,χαιρετισμους στον berlousconi!!!!!!!!!!!!!!!fortsa ITALIA viva ITALIA

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2010
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
johnys77777
Σεβαστός
18
Πόντοι:
2.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια