Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Απο καιρο ηθελα να δοκιμασω την Κατερινα Γλώσσα το εκανα και δεν το μετανιωσα,μπορει η κοπελα να μην ειναι μουναρος αλλα ειναι η γειτονισα της διπλανης πορτας που την συναντας σε ασανσερ και λες+παρακαλας απο μεσα σου να βρεις ενα τροπο για να την παρεις.
(εδω θα ανοιξω μια παρενθεση για τον τσατσο τον επονομαζομενο "μαρκαριαν" ο οποιος ειναι τερας ευγενειας και διαθεσης)
Συνεχιζω λοιπον με την Κατερινα οπου την περιμενα κανα 5λεπτο να τελειωσει απο αλλον συναγωνιστη οπου ηταν,ειχε ορεξη και διαθεση διοτι την ακουγα οταν τελειωσε να σιγοτραγουδα και τσουπ μπηκε και σε εμενα,με ρωτησε εαν εχω ξαναπερασει μαζι της -της ειπα οχι αλλα εχω ακουσει τοσα καλα λογια για εσενα και το αποφασισα.
Με εγδυσε πρωτα εμενα (μποξερακι+μπλουζα) και μετα τα εβγαλε και αυτη,αντικρυσα μια κωλαρα που για τους λατρεις θα ηταν παραδεισος (και εμενα δεν με χαλασε) αρχισε να μου γλειφει ρογες και κατεβαινε προς τα κατω εως οτου εφθασε στο πουλακι μου,εκει της ειπα να ασχοληθει και λιγο με τα @@ μου τονιζοντας της ποσο απαλα ειναι καθ΄οτι τα ειχα περιποιηθει την προηγουμενη μερα,ναι μου λεει μου αρεσουν πολυ και αρχιζε να τα γλυφει σαν παγωτο που θα λιωσει και θες να προλαβεις να μην σου σταξει,στην συνεχεια με ρωτησε για ακα -την ρωτησα τι θελει αυτη και μου ειπε με τα καθαρα παιδια κανω οτι θελουν αυτα (βεβαια εκει σκεφτηκα οτι υπαρβαλει λιγο διοτι οι υπηρεσιες της Κατερινας ειναι στανταρ ακα+τελειωτικο)απλα λεω οτι δεν θα το εκανε αγγαρεια και οποσδηποτε με καποιον καθαρο θα ηταν και αυτη πιο ανετη και με περισσοτερη διαθεση γλυψιματος.Η τσιμπουκα της δεν ειναι κατι το τρομερο μιας και βαζει λιγο δοντι αλλα σε αποζημιωνει διοτι οτι της πεις το εκτελει με επαγγελματισμο και διαθεση στο full.Aφου ειχα πια ορθωθει για τα καλα με ρωτησε πως θελω και της ειπα απο πισω,κωλαρακι με ρωτα ? -ναι της λεω -σαλιωνει και μου λεει ελα ... η κωλαρα της δεν σου αφηνει περιθωρια ορατοτητας κολοτρυπιδας αλλα ειναι αρκετα φιλοξενη τρυπουλα,οταν μπηκα μου ζητησε να της πιανω τα βυζακια της και να την παιρνω με δυναμη,το εκανα,μετα απο κανα 5λεπτο και αφου ημουν σχεδον ετοιμος της ζητησα να αποχωρησω και να τελειωσω στο στοματακι της οπου και δεχθηκε με αρκετη διαθεση,το πηρε το επαιξε λιγο και το κρατησε μεσα της εως οτου βγαλω και την τελευταια σταγονα,σηκωθηκε πηγε νιπτηρα με διακριτικο τροπο τα εφτυσε και με χαιρετησε λεγοντας μου οτι θελει να με ξαναδει,απαντησα φυσικα και θα με ξαναδει και αποχωρησε ενω πλενομουν.
Βγαινοντας ξανα καληνυχτα απο την Κατερινα και τον συμπαθεστατο μαρκαριαν και τον πουλο για σπιτι.
Συμπερασμα: Ναι, η Κατερινα αξιζει Μεγάλο χαμόγελο

10 στο parking λογο moto

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Μέλος
9
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική