Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 36 10
Μπουρδέλα
52139
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σε παλαιότερη επίσκεψη στην Αφρούλα μιλήσαμε για άλλες κοπέλες και μου πρότεινε για τα γούστα μου την Μαρίνα και δεν έπεσε έξω.
Η Μαρίνα είναι όντος του γούστου μου και ώς σώμα αλλά και ως παίκτρια στο σπορ μας.
Είναι μια πολύ καλή κοπέλα με σεβασμό στον πελάτη γιατί ενώ ήμουν τελευταίος πελάτης δεν έδειξε οτι κάνει αγγαρεία, ούτε βιάστηκε και το καλύτερο απο όλα για μενα ήταν ότι με άφησε όση ώρα ήθελα στα προκαταρτικά. Επιασα, φίλησα, δάγκωσα και μύρισα Μαρίνα όσο ήθελα και το απόλαυσα!
Τα υπόλοιπα γνωστά κατά το ... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Η Μαρίνα ήταν πολύ γλυκιά και συνέχεια νιαούριζε, κάτι που μου άρεσε μεν αλλά σε ορισμένα σημεία .... το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς!
Αν ξαναβρεθώ στην περιοχή σίγουρα θα την τιμήσω.
Σημ1. Δεν ξέρω αν ήταν απογευματινή βάρδια αλλά ήταν 5 το απόγευμα και ήμουν ο τελευταίος πελάτης γιατί η 2τσα κλείδωνε και σφουγγάριζε.
Η Μαρίνα είναι όντος του γούστου μου και ώς σώμα αλλά και ως παίκτρια στο σπορ μας.
Είναι μια πολύ καλή κοπέλα με σεβασμό στον πελάτη γιατί ενώ ήμουν τελευταίος πελάτης δεν έδειξε οτι κάνει αγγαρεία, ούτε βιάστηκε και το καλύτερο απο όλα για μενα ήταν ότι με άφησε όση ώρα ήθελα στα προκαταρτικά. Επιασα, φίλησα, δάγκωσα και μύρισα Μαρίνα όσο ήθελα και το απόλαυσα!
Τα υπόλοιπα γνωστά κατά το ... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Η Μαρίνα ήταν πολύ γλυκιά και συνέχεια νιαούριζε, κάτι που μου άρεσε μεν αλλά σε ορισμένα σημεία .... το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς!
Αν ξαναβρεθώ στην περιοχή σίγουρα θα την τιμήσω.
Σημ1. Δεν ξέρω αν ήταν απογευματινή βάρδια αλλά ήταν 5 το απόγευμα και ήμουν ο τελευταίος πελάτης γιατί η 2τσα κλείδωνε και σφουγγάριζε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού