Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στο Μετάξι Παρασκευή απόγευμα μετά τις 5.
Διασχίζοντας τον πεζόδρομο της Ιάσωνος έβλεπα ένα - ένα τα φωτάκια να σβήνουν και θεώρησα ότι κάτι "παίζει".
Μπαίνοντας στο 44 μου είπε η τσα2 ότι είχαν αλλαγή βάρδιας σε λίγο (την γκαντεμιά μου μέσα).
Με παρότρυνε να περιμένω λίγο γιατί η κοπέλα δεν είχε φύγει ακόμα.
Λόγω της ευγένειας της είπα να μην φύγω.
Ύστερα από λίγο βγήκε στα πεταχτά μια κοντούλα με extra κιλάκια αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
Κάνοντας μεταβολή να φύγω μου λέει η τσα2 "μην φεύγεις.. έχω κιάλλη κοπέλα" !!!
Εξεπλάγην για λίγο αλλά λέω ας περιμένω λίγο ακόμα.
Σε λίγο εμφανίζεται η Στέλλα με μαύρο σιθρού φορεματάκι και βυζάρες ! Καθότι λάτρης των μεγάλων βυζιών πέρασα με συνοπτικές διαδικασίες στο δωμάτιο.
Ο χώρος χάλια. Νόμιζα ότι θα μου πέσει κανένας σοβάς στο κεφάλι. Το κρεββάτι χειρότερο και από ράντζο δημόσιου νοσοκομείου το οποίο έτριζε ανατριχιαστικά.
Πολύ γρήγορα ήρθε η Στέλλα η οποία άρχισε να τρίβει τις βυζάρες της πάνω μου και συνέχισε με ισπανικό (βίβα Μπάρτσα!)
Στην συνέχεια προφυλακτικό και αδιάφορη πίπα.
Με θέα τα υπέροχα μπαλκόνια (πολύ πολύ καλά και στην αφή) δεν άργησε να γίνει σίδερο.
Της ζήτησα να ανέβει από πάνω για να συνεχίσω να θαυμάζω τις βυζάρες και το έκανε δυσανασχετόντας ανεπαίσθητα. Το &^%$&^ κρεββάτι όμως έτριζε τόσο πολύ που μου ζήτησε να συνεχίσουμε πισωκολλητά.
Όχι τίποτα ιδιαίτερο το πίσω σύστημα αλλά και μόνο φαντασιώνοντας τις βυζάρες δεν άργησα να τελειώσω.
Στα συν η φιλική της διάθεση και οι καταπληκτικές βυζάρες, στα πλην η απίστευτη φασαρία που γινόταν στο υπόλοιπο σπίτι σε συνδυασμό με το τρίξιμο του κρεβατιού νόμιζα ότι ήμουν σε εργοτάξιο.
Διέκρινα επίσης αρκετή βιασύνη αλλά δικαιολογημένα λόγω αλλαγής βάρδιας.
Μου είπε ότι είναι από Κύπρο και μιλούσε αρκετά καλά Ελληνικά.
Αν την ξαναπετύχω θα την τιμήσω και πάλι (όχι σε αλλαγή βάρδιας φυσικά).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Υπηρεσίες
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια