Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 166 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Διαβάζοντας τις προηγούμενες κριτικές των συναγωνιστών για την Χριστίνα αποφάσισα να την επισκευτώ.
Η εμφάνιση της έχει περιγραφτεί από τους προλαλήσαντες οπότε δεν θα επαναλάβω τα ίδια.
Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι τα βυζιά της είναι αφύσικα σκληρά, λες και της έχουν εμφυτεύσει δυο κομμάτια σκληρό πλαστικό μέσα από το δέρμα. Ομολογώ ότι αυτό με χάλασε κάπως. Η Χριστίνα προσπαθεί να σου τα χώσει μέσα στη μούρη για να της τα γλυψεις ενώ σου τρίβεται. Σαν συμπεριφορά ήταν πολύ σωστή και η όλη συμμετοχή της χαρακτηρίζεται από σοβαρό επαγγελματισμό. Προσφέρει αυτό που πληρώνουμε, με τρόπο που πρέπει να ικανοποιεί τους περισσότερους. Η πίπα της (και γυμνή για όποιο θέλει) είναι πολύ καλή και η κοπέλα καταβάλλει προσπάθεια για να ικανοποιήσει τον πελάτη. Ωραίο στοιχείο είναι και τα μακρυά της πόδια. Στη επίσκεψη μου φορούσε και ένα ζευγάρι μπότες πολύ προχώ τις οποίες δεν έβγαλε (πράγμα που δεν με χάλασε καθόλου). Το δέρμα της (με εξαίρεση τα αφύσικα σκληρά στήθη της) έχει αρχίσει και χαλαρώνει. Αλλά στο πισοκολλητό η κολάρα της είναι πολύ καβλωτική καθώς την γαμάς και ταυτόχρονα δαχτυλιάζεις την δουλεμένη κολοτρυπίδα της. Στα αρνητικά η κρέμα που βάζει στο μουνί της πριν το πήδημα. Είναι που είναι χαλαρό, με την κρέμα γίνεται πηγάδι οπότε δεν νοιώθεις και πολύ έντονα την αίσθηση του όταν την πηδάς. Η κυρία τιμά το 20άρικο. Προσωπικά μου αρκεί η μία συνάντηση της δοκιμής. Δεν νομίζω ότι θα την ξαναεπισκευτώ εκτός και εάν βρεθώ σε φάση κάβλας και δεν έχω κάποια αξιόλογη εναλλακτική λύση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 07, 2010
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
TestDrive
Μέλος
91
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική