Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 221 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
αυτο που ειναι σε παρενθεση δεν ειναι υποχρεωτικο προς αναγνωση

στο διατατυτα τωρα η γκομενα ηταν ενα μιλφειγ εγω το λεω γιαγιονι γυρω στα 40 φοβερο κατε εμε το ειχα δει κ στην διδυμου κ το ειχα απωθημενο να το συναντησω
Εμφανιση--->σχετικα κοντουλα αλλα φοραγε τα παπουτσι που φορανε στα κωλαδικα κ ψηλωνε πολυ φατσα σκατα αλλα πολυ προστυχη ΒΥΖΑΡΕΣ τρελες φυσικες κ για την ηλικια της γαματο κατε εμε σωμα πρεπει να ειχε παραπανισια κιλακια αλλα φοραγε ενα πολυ κοντο φουστανακι που δεν το εβγαλε...εμενα με καυλωνε τρελααααααα
Περιγραφη αγωνα---->μπαινει μεσα μου αρχιζει τσιμπουκακι νταξει μην περιμενετε τιποτα απλως να σηκωθει πρεπει να ταν κ κουρασμενο...εγω του πιανα την παρλα για να σπασει ο παγος καθως ηταν αφιερωμενο στον Yura κ επρεπε να γινει σπεσιαλ η δουλεια αφου σηκωνεται στηνεται στα 4 εν τω μεταξυ πολυ κρεμα..λοιπον ξεκιναμε εγω συνεχιζα την παρλα κ ο παγος αρχιζε να σπαει οπου με το που παω να παιξω λιγο δυνατα νομιζε οτι εχυνα της λεω μην βιαζεσαι μαναρι μου...κ το πιανει το υπονοουμενο κ αρχιζει τα μπινελικια οχι τυροπιτες σπανακοπιτες...σκισε με πουτσαρα μου χυσε με μαναρι μου κ τα εναλλασετο σκισε με ποτε πουτσαρα μου κ ποτε μαναρι μου...λοιπον Yura φαντασου 40ικο γιαγιονι κ πιτσιρκας 20ηρης κ να του λεει σκισε με πουτσαρα μου...απολυτη καυλα...με τα πολλα πολλα ηρθε κ το χυσιμο παλι με μπινελικι...δεν το ζουσε απλα επαιζε κασσετα

Συμπερασμα--->Yura σου το αφιερωνω κ ευχομαι να ικανοποιηθηκες απο το review μου...owo,cim,slk,wrx που λες εσυ δεν τα ξερω εγω σου το περιεγραψα μπουρδελιαρικα...αντε στην υγεια σου

Επισκεψη--->σημερα κατα τις 1.00 φιλακια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2008
Υπηρεσίες
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού