Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 87 10
Μπουρδέλα
90885
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
εχοντας γυρισει αλλα και δοκιμασει πολλες απο τις κοπελες των στουντιο και του βαρδαρη μου ειχε ξεφυγει το συγκεκριμενο ρδελλο.ισως επειδη δεν ειχα δει παλιοτερα κατι που να αξιζει η να το εχω δοκιμασει..επισκεψη στο σπιτακι λοιπον..η τσατσα μαας παρουσιαζει την αλισια..νεα κοπελα γυρω στα 25-28 ξανθο ισιο μαλλι αδυνατη προς το ψηλη..ευγενικη..μια καλη πρωτη παρουσια λοιπον..εχοντας διαβασει κ καποιεσ καλουτσικες κριτικες αποφασιζω να περασψ.να πω πως προσφερει στα 30 απλο 40 χαλαρο 50 μασαζ 60 σεφ σοου 70 το 69 80 πρωκτικο κ 100 ολα μαζι..το καταστημα διαθετει κ παρτουζιτσα με 50 το κεφαλι..το οποιο παζαρευεται..γιατι το προσφερε σε 2 φιλουσ κ με 40 οταν θελαν να φυγουν..οπως παζαρευονται κ τα υπολοιπα πιστευω.λιγο αναμονη στο δωματιο κ ερχεται η κοπελα...ευδιαθετη χαμογελαστη λεει κανα 2 κυβεντες..και ξαπλωνω.ερχεται απο πανω μου τριβεται με φιλα στο στηθος κ στο μαγουλο λαιμο κτλ..νομιζω πως δεχεται κ γλωσσοφιλα αλλα δεν ηθελα να δοκιμασω..η πιπα της παιδια μου αρεσε πολυ..αργη χωρις καθολου δοντι..στημμενη ετσι ωστε να πιανεις μουνακι κ κωλο..κοιτωντας σε στα ματια..βαθεια με λιγα ντιπ και πολλα χτυπηματα της ψωλης στο στομα της...κατι π μ αρεσει πολυ..μεγαλης διαρκειας η πιπα λοιπον..επειτα ερχεται απο πανω..πολυ καλες κινησεις παροτρυνοντας να την πιανω καθως χοροπηδουσε πανω μου..πολυ καυλωτικη...επειτα γυρισαμε πισωκολλητο οπου το σφυροκοπημα ηταν δυνατο..παραπονεθηκε πολυ πολυ ευγενικα για λιγο πιο σιγα..δεν νομιζω πως ηταν παραξενια νομιζω πως αληθεια πονουσε..απιθανο αλλα..ετσι νομιζω..καθως την γαμουσα ηταν γυυρισμενη πισω με κοιτουσε με λαγνο τροπο και εβγαζε καυλωτικα την γλωσσα της..σ εκεινη τη σταση κατεθεσα..για το τελος λοιπον..
στα θετικα
συμμετοχη,διαθεση εμφανιση καθολου βιασυνη κ δεκτικη
στα αρνητικα ο χωρος που ειναι κλασικος χωρος του βαρδαρη δεν βλεπω κατι αλλο αρνητικο..
νομιζω πως για ενα προγραμμα των 30 ευρω η κοπελα εβγαλε τα λεφτα της...στα στουντιο δινουμε πεταμενα 40αρια και μας συμπεριφερονται λες κ κανουν αγγαρεια..και εχοντας δοκιμασει αρκετες κοπελες μπορω να πω ειναι μια καλη επιλογη η συγκεκριμενη..
αυτα..
στα θετικα
συμμετοχη,διαθεση εμφανιση καθολου βιασυνη κ δεκτικη
στα αρνητικα ο χωρος που ειναι κλασικος χωρος του βαρδαρη δεν βλεπω κατι αλλο αρνητικο..
νομιζω πως για ενα προγραμμα των 30 ευρω η κοπελα εβγαλε τα λεφτα της...στα στουντιο δινουμε πεταμενα 40αρια και μας συμπεριφερονται λες κ κανουν αγγαρεια..και εχοντας δοκιμασει αρκετες κοπελες μπορω να πω ειναι μια καλη επιλογη η συγκεκριμενη..
αυτα..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλίσια
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού