Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 65 10
Μπουρδέλα
75277
Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Ήμουν βιαστικός. Σύντομη βόλτα στο μετάξι και γρήγορη η απόφαση να περάσω στον εν λόγω οίκο. Γρήγορο και το λάθος μου. Η νεαρά (25 πάνω κάτω), που εμφανίσθηκε ευδιάθετη στο σαλόνι, ήταν μετρίας εμφανίσεως, ύψους περίπου 1,60, μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω και σχετικά καμπυλάτη, όχι χοντρή. Όνομα δεν συγκράτησα, κάτι από Α ήταν...
Το δωμάτιο μικρό με αισθητή τη έλλειψη εξαερισμού.Έφυγα ιδρωμένος.
Στο δωμάτιο ήρθε γρήγορα. Αμέσως φάνηκε η ξεπετατζίδικη διάθεσή της. Το σώμα της περισσότερο χαλαρό από ότι μου φάνηκε στο σαλόνι. Βυζιά 2,5άρια που η χαλάρωση φάνηκε μόλις έβγαλε το σουτιέν. Ισπανική κάτω του μετρίου, πίπα για κλάματα. Είδε ότι γουστάρω ισπανικό και με παρότρυνε, καθώς ξάπλωσε,να συνεχίσω ισπανικό από πάνω της. Έκανα λίγο, μετά πισωκολλητό με άθλιο στάση: Kαμπουριαστή πλάτη και η λεκάνη ψηλά για να μη μπαίνει ο πούτσος. Βαριόμουνα λογομαχίες και γι' αυτό το γύρισα στο πλαγιαστό, μετά από πάνω, όπου τελείωσα. Πολύ κακιά αίσθηση στο γαμήσι. Δέρμα μέτριο, σώμα αρκετά χαλαρό για την ηλικία της.
Αν γινότανε να μη τη γαμήσω θα ήταν πολύ ευχαριστημένη και το έδειχνε. Ο χρόνος μου ήταν εντός (στενών) ορίων και δεν έκανα κάτι περίεργο.
Διάλογος στο φινάλε:
Εγω: Σε κούρασα;
Αυτή: Nαι πολύ (!!!)
Εγώ: Λυπάμαι, δεν θα ξανασυμβεί, την άλλη φορά θα πάω αλλού...
Αυτή: ....
Tην έκανα κλαίγοντας τα λεφτά μου.
Αν περάσετε, τη δείτε και σας κάνει κλικ, θα σας συμβούλευα να σας ξε-κάνει αμέσως και να φύγετε... Να πάτε αλλού!
Το δωμάτιο μικρό με αισθητή τη έλλειψη εξαερισμού.Έφυγα ιδρωμένος.
Στο δωμάτιο ήρθε γρήγορα. Αμέσως φάνηκε η ξεπετατζίδικη διάθεσή της. Το σώμα της περισσότερο χαλαρό από ότι μου φάνηκε στο σαλόνι. Βυζιά 2,5άρια που η χαλάρωση φάνηκε μόλις έβγαλε το σουτιέν. Ισπανική κάτω του μετρίου, πίπα για κλάματα. Είδε ότι γουστάρω ισπανικό και με παρότρυνε, καθώς ξάπλωσε,να συνεχίσω ισπανικό από πάνω της. Έκανα λίγο, μετά πισωκολλητό με άθλιο στάση: Kαμπουριαστή πλάτη και η λεκάνη ψηλά για να μη μπαίνει ο πούτσος. Βαριόμουνα λογομαχίες και γι' αυτό το γύρισα στο πλαγιαστό, μετά από πάνω, όπου τελείωσα. Πολύ κακιά αίσθηση στο γαμήσι. Δέρμα μέτριο, σώμα αρκετά χαλαρό για την ηλικία της.
Αν γινότανε να μη τη γαμήσω θα ήταν πολύ ευχαριστημένη και το έδειχνε. Ο χρόνος μου ήταν εντός (στενών) ορίων και δεν έκανα κάτι περίεργο.
Διάλογος στο φινάλε:
Εγω: Σε κούρασα;
Αυτή: Nαι πολύ (!!!)
Εγώ: Λυπάμαι, δεν θα ξανασυμβεί, την άλλη φορά θα πάω αλλού...
Αυτή: ....
Tην έκανα κλαίγοντας τα λεφτά μου.
Αν περάσετε, τη δείτε και σας κάνει κλικ, θα σας συμβούλευα να σας ξε-κάνει αμέσως και να φύγετε... Να πάτε αλλού!
jopino
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού