Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
συχνά τσεκάρω τον χώρο για καμμια έκπληξη μιας και παλιά έχουν περάσει από εδώ σταρ του οθωμανικού .Σήμερα ρουμάνα γυρω στα 25 κοντο στυλ γάλακτος αδυνατη και καβλιάρα όπως την έκοψα με μια κοτσίδα στην πλάτη που άρχισα να σκέφτομαι βουκολικά γαμίσια και μπήκα αμέσως στο δωμάτιο. όση ώρα περίμενα στο δωμάτιο χάζευα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και χαλαρωμένος τον έβγαλα έξω από το σώβρακο και τον ψιλοέπαιζα για ζέσταμα και μπαίνει μέσα σαν σίφουνας χωρίς να προλάβω τίποτα ..μου λέει μωρό μου εσύ είσαι έτοιμος και μου στήνετε στα 4 τελείως ώστε να χαιδεύω και να δακτυλιάζω και τις 2 τρύπες της που δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν τις έγλυψα , για να μην κάνω την μαλακία λοιπόν την αφήνω και μου βάζει καπότα με το στόμα και μου λέει θέλω να μου τον βάλεις όλο στον κώλο, και περνοντας μου το κεφάλι στάζει πάνω του κάτι στάγόνες από μια αλοιφή που είχε μαζί της , η συνέχεια περιγράφετε σε σκηνές anal του ρόκο που τις σπούδαζα από πιτσιρικάς , το στησιμό της στα 4 ήταν φοβερό και ενώ ανασηκώθηκα στον αέρα για να της τον βάζω όλο στο κολαράκι της με βογγητά πόνου που με κάβλωναν περισσότερο ενω με το χέρι μου δακτύλιαζα το μουνάκι της μέχρι να της τα αδειάσω όλα , ελάχιστη μερεντίτσα στην καπότα που δεν ενόχλησε όμως αφου το κορίτσι υπέμεινε υπομονετικα το γαμίσι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2010
nicks32
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού