Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 67 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Από τον τίτλο και μόνο, πιστεύω οτι γίνεται κατανοητό τι αντιμετώπισα.
Ώρα 1 το βράδυ και έχω δεί όλες τις φόλες μαζεμένες από φυλής, λιοσίων και μετάξι. Για να μην είμαι υπερβολικός, υπάρχουν και καλά τεμάχια, αλλά επειδή τα έχω πάρει δεν ξαναπάω. Μ'αρέσει κάθε φορά να αλλάζω. Η μία μου βρώμαγε, η άλλη μου ξύνιζε, μέχρι που μπήκα στο εν λόγω μαγαζάκι και βλέπω μπρόστά μου την Αντριάννα. Γλυκίτατο κορίτσι. Χαμογελαστή. Άδειο το μαγαζί, ακουμπάω το 15άρι και μπαίνω. Το δωμάτιο τυπικό χάλι μεταξουργείου.
Σε λιγάκι μπαίνει στο δωμάτιο, τα βγάζει όλα τα ρούχα της. Γίνονται οι συστάσεις, Αντριάννα από Ρουμανία 20 χρονών, με κοντό καρε ίσιο μαύρο μαλλί, λεπτό σωματάκι κα 2αρι βυζάκι, 165-1.70 περίπου. Χαμογελαστή, με ξαπλώνει, ανεβαίνει από πάνω μου και αρχίζει νά τρίβεται και να να γλύφει τις ρώγες. Πολύ σύντομα ήρθα σε στύση. Ήταν πολύ καβλοτική. Φοράει σκουφί, λίγο άγαρμα και ξεκινάει μια μέτρια πίπα. Σε λιγάκι σταματάει και τις λέω να ανέβει από πάνω μου. Φιλότιμη μεν, άγαρμπη και πάλι. Σαν αγριοκάτσικο χοροπήδαγε. Προσπάθησα να την κουμαντάρω, αλλά μέχρι να τα βρούμε, είχε κουραστεί και το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό. Ήμουν αρκετά φτιαχμένος και σύντομα της ζητάω να στηθεί στα 4 για να απολαύσω και λίγο την κολάρα της. Δεν στήθηκε καλά και δεν με βοήθησε να τις τα δώσω κατευθείαν όπως φανταζόμουνα. Μετα από 1-2 λεπτά αρχίζει να μουρμουρά. Δεν είχαν πράσει συνολικά τα 5-6 λεπτά. Με ξενέρωσε. Μου ήρθε να την στείλω στην τσατσα, αλλά σκέφτηκα οτι δεν θα πάει χαμένο το 15άρι. Τον βγάζω και την βάζω να μου τον παίξει. Συνέχισε να μουρμουρα μέχρι που τελείωσα. Συνολικά κάθησε λιγότερο από 10 λεπτά.
Άρα, καλή για ένα γρήγορο ξεμπούκομα, αλλά υπάρχει πιθανότητα να σου τα σπάσει. Εγώ δεν ξαναπατάω. Δεν τιμά τα χ΄ρηματα που πέρνει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2010
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Σεβαστός
61
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού