Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 77 10
Μπουρδέλα
83734
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
η επισκεψη εγινε αφου ειχα διαβασει αρκετες κριτικες για την ηρα και μπορω να πω ειχε αρκετα θετικα σχολια...λοιπον..η κοπελα εχει πολυ ωραιο σωμα..ξσανθο μαλλακι αδυνατη μετριο βυζι(δεν ειμαι καλος στο να πω νουμερο),το οποιο ειναι ομως σιλικονατο.απο φατσα καλη η κοπελα...πολυ φιλικη μεσα η κοπελα με ανεβασμενη διαθεση..(στο προγραμμα των 30 μπηκα)απο προκαταρτικα μηδενικα...πιπα αρκετα ωραια...πολυ μεγαλης διαρκειας @@ ουτε λογως για γλυπσιμο δυστυχως...παντως σε κανει να αισθανεσαι πολυ ωραια...επειτα την ανεβασα απο πανω μου..πολυ καλο κουνημα μπορω να πω...στην σταση την οποια και κατεθεσα...αυξησε ρυθμο σε καποια φαση για να τελειωσω.οποοτε δεν γνωριζω τι κανει στις αλλες στασεις..συμπερασματα
δεν εκλαψα τα λεφτα μου.ομορφη συμπεριφορα καθολου βιασυνη..αλλα δεν ειχε κ κατι που να με εντυπωσιασει ωστε να ξαναπαω...αυτα...ελπιζω να βοηθησα..
δεν εκλαψα τα λεφτα μου.ομορφη συμπεριφορα καθολου βιασυνη..αλλα δεν ειχε κ κατι που να με εντυπωσιασει ωστε να ξαναπαω...αυτα...ελπιζω να βοηθησα..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 25, 2010
Όνομα κοπέλας
Ήρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού