Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 207 10
Μπουρδέλα
209383
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Tην Ρωξάνα πρώην Ντανιέλα οι περισσότεροι απο εσάς την γνωρίζουν.Πρόκειται για μια ψηλή κοπέλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλάκια και μαύρα μακριά μαλλιά.Έχει πολύ όμορφο σώμα και κατά δήλωση της παλιά ήταν και στρίπερ στο Ερώτικα.Η Κοπέλα στο δωμάτιο δεν έκανε προκαταρκτικά καθόλου και τοποθέτησε κατευθείαν προφυλακτικό σε πεσμένο μόριο.Δηλώνει Ρουμάνα και μάλλον είναι.Την πήρα σε τρεις στάσεις αυτή απο πάνω,πισοκωλλητό και ιεραποστολικό.Σε όλες τις στάσεις κρατούσε το μόριο μου με τα χέρια της,εμποδίζοντας τις ελεύθερες παλινδρομήσεις.Τότε κατάλαβα οτι η κοπέλα είναι αστικός μύθος και απλά θα είναι μια τυπική διαδικασία.Της είπα να αφήσει το πεος μου αλλά αυτή ισχυρίστηκε οτι είναι μεγάλο και πονάει.Περιττό να σας πώ οτι για πρωκτικό ούτε συζήτηση.Στο τέλος για να το σώσω την έβαλα να μου χαιδεύει τους όρχεις και να με γλείφει και τελείωσα δια χειρός.Ως εμπειρία ήταν μέτρια για τον λόγω οτι την σώζει η ομορφιά.Στο δωμάτιο μου έκανε εντύπωση που αντί για video είχε περιοδικό με γυμνά μοντέλα.Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω και ως καλή ιδέα δεδομένου οτι το περιοδικό το πιάνουν ένα σωρό χέρια με ότι συνεπάγεται αυτό.Αν σας αρέσουν οι πολύ όμορφες και ψηλές την προτείνω,αλλά μην περιμένετε service.Δεν νομίζω οτί θα την ξανατιμήσω διατηρώντας μια μικρή επιφύλαξη.Η κοπέλα προσφέρει επίσης και 69.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2010
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού