Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 294 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα
Λοιπόν όνομα δεν θυμάμαι, η κοπέλα δηλώνει Ιταλίδα, τα ελληνικά της τέλεια.
Ψηλή, μελαχρινή με καμπύλες. Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο, όπου άρχισε με χάδια, εγώ ξαπλωμένος και αυτή από πάνω μου ξαπλωμένη, τρίβοντας το μόριο μου,
το οποίο δεν άργησε να σηκωθεί. Στην συνέχεια σηκώθηκα όρθιος στο κρεβάτι ενώ αυτή ήταν γονατιστή έβαλε το προφυλαχτικό στο στόμα της και μου το φόρεσε με το στόμα χωρίς να χρησιμοποιήσει καθόλου χέρια. Στην συνέχεια προχώρησε σε ένα πίπομα άπαιχτο μια ρουφώντας το και παίζοντας το ταυτόχρονος και μια βαστώντας το από την βάση και ρουφώντας το μέσα έξω. Εκεί την σταμάτησα και την έβαλα στα τέσσερα μπαίνοντας μέσα της με αργές και σταθερές κινήσεις. Στην συνέχεια την γύρισα σε ιεραποστολική στάση και της ζήτησα κολαράκι. Αφού έβαλε το κατάλληλο λιπαντικό έφερε τα πόδια της στο κεφάλι και μου έσπρωξε το πέος στο κολαράκι της ενώ η μ..ναρα της ορθάνοιχτη μπροστά μου ήταν σαν να ζητούσε και αυτή γέμισμα. Στην αρχή κινήθηκα με αργές και σιγανές κινήσεις μέχρι που μπήκε ολόκληρο μέσα στο κολαράκι της και στην συνέχεια μη μπορώντας να κρατηθώ άλλο από την πολύ καύλα κινήθηκα γρήγορα και δυνατά ενώ αυτή έβγαζε κραυγές ηδονής και πόνου μαζί. Εκεί κατέθεσα!!! Αλλά συνέχισα να είμαι μέσα της, κάνοντας αργές κινήσεις ενώ παράλληλα χάιδευα τις ατελείωτες και φρεσκοξυρισμένες μπουτάρες της. Τον έβγαλα έξω σχεδόν μισό πεσμένο. Αφού της έδωσα το κατάλληλο φιλάκι την αποχαιρέτησα, δείχνοντας της ότι θα με ξαναδεί πάλι πολύ σύντομα.. Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2010
Υπηρεσίες
vaggos@
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού