Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 192 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Βλέποντας την δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα αλλά επειδή δεν είχα πολύ χρόνο για πολλές βόλτες είπα να δοκιμάσω.
Από Ρουμανία, γύρω στο 1.70, μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, καστανά και λίγο σπαστά. Βυζί μέτριο (γύρω στο 2-2,5).
Μόλις ήρθε μου άρχισε κάτι ψευτοτριψίματα και ξεκίνησε να βαριαναστενάζει. Ωπα λέω από μέσα μου, αρχίσαμε το θέατρο πριν καλά καλά την ακουμπήσω. Με τέτοιο ρυθμό εάν την αφήσω να βογγάει, όταν αρχίσω να την γαμάω θα ακούγεται στον Άγιο Παντελεήμονα... ΧαμόγελοΧαμόγελο
Της λέω τότε, κόψε τα ψεύτικα βογγητά γιατί δεν με φτιάχνουν και να αντιδράς φυσιολογικά. Το δέχτηκε χωρίς αντίρρηση και από το ύφος της φάνηκε να καταλαβαίνει και να παραδέχεται ότι οι αναστεναγμοί και οι κραυγούλες της ήταν υπερβολικά......ΕμμμμΕμμμμ
Ξεκίνησε με πίπα μέτρια. Αφού κουτσά στραβά μου τον σκλήρυνε την έβαλα να ξαπλώσει. Άρχισα να την γλύφω στο στήθος. Μόλις πιπίλισα λίγο την ρόγα της διαπιστώνω ότι ρουφάω γάλα.....ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα Money MouthMoney Mouth
Δεν μπορώ να πω ότι είχε άσχημη γεύση αλλά μου έκοψε τον ρυθμό......ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο
Μου εξήγησε ότι είχε γεννήσει πρόσφατα και έτσι εξηγείται το υγρό που ανέβλυζε από το στήθος της.....ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο
Τέλος πάντων στο πήδημα δεν είχε κάποια τεχνική, πράγμα που στην πορεία το παραδέχτηκε και η ίδια, μιας και το κλίμα ήταν καλό και ευχάριστο.
Έριξα και μία σπόντα (δήθεν) εάν θα ήθελε να βρισκόμαστε εκτός του Οίκου για sex επ' αμοιβή φυσικά και δεν ήταν αρνητική. Αρκεί όπως μου είπε να ρωτούσε το "αφεντικό" της και να έπαιρνε το ΟΚ. Δεν μπήκα σε διαδικασία να περιμένω μετά το πήδημα να μου δώσει το τηλέφωνό της. Ντύθηκα και την έκανα.
Τελικά ήταν μία μέτρια κατάσταση. Δεν νομίζω ότι θα την ξανατιμήσω πάντως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
TestDrive
Μέλος
91
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική