Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Σακιρα ακουω απο εδω σακίρα απο εκει και μου ερχονται στο μυαλο μου οι γνωστοι στιχοι loca loca , wakawaka εχοντας στο μυαλο παντα την τραγουδίστρια μονο που αυτη εδω ειναι η πουταν σακίρα ,οχι οτι η αλλη δεν ειναι πεοδουλη αλλα τελοσπάντων.
Η συγκεκριμένη κορασίδα ειναι αρκετα ομορφη εμφανισιακά ,γενικα τα εχουν πει και οι προηγούμενοι απο κάτω και δεν χρειάζεται να τα ξαναπώ. Η υπηρεσία οπως παντα σε αυτα τα σπιτια τυπικη χωρις καποια ιδιαιτερη ευγενεια προς τον πελάτη, αλλα ουτε αγένεια,γενικα απο τα υσηχα ατομα που μαρεσουν χωρις πολυ μπλα μπλα και μαλακιες. Δεν το σκεφτηκα λοιπόν και πολυ μιας και οι ξεπετανια βασιλευε εκεινη την ωρα και εδωσα το 20ρικο για να πάρω πρωτη φορα αυτην τη κοπέλα στο συγκεκριμένο σπιτη . Ο θαλαμος ειχε αρκετα δωματια,μετριου καθαριότητας με αισθισιακο φως που μπορούσες να το ρυθμήσεις οπως εσυ θέλεις,ετσι και αλλιως μαρέσουν τα σκωτεινα,οπότε το χαμήλωσα αρκετα. Δεν άργησε η κοπέλα να μπει στο δωμάτιο και με την πρωτη εισοδο της αμέσως να βγάλει εσώρουχα οπου εντυπωσιάστικα μεν με το σώμα της και τον υπέροχο κώλο της αλλα ξενέρωσα δε με τα κατω του μετριου απο άποψη αισθητικης βυζια της τα οποια ειναι μικρα και καπως περίεργα,τελοσπάντων το θεμα ειναι αν εκανε καλο γαμήσι.
Βάζει καπότα οπου μου πήρε μια αρκετα καλή πιπα, οχι τιποτα το σπουδαίο αλλ φιλοτιμη προσπάθεια για αρχη εφοσον δεν εδειχνε και μεγάλη διάθεση να εξυπηρετήσει,ουτε μιλαγε αρκετα για να με καυλώσει. Ειχε γυρησει σε καλη στάση ετσι ωστε να μπορω να την χαιδευω απο πισω τουλαχιστον γιατη στο μουνι της ειχε πολυ κρεμα το οποιο ειταν ενα μύνημα αερογαμίας. Κατάφερα ομως να χουφτώσω την κολάρα της .
Η πιπα καποια στιγμη τελείωσε και με ρώτησε με ποια στάση θελω να αρχήσουμε αλλα οπως πάντα ζητάω ιεραποστολικο για αρχη για να μην κουραστω με τι μια σε αλλες στάσεις,ξεκίνησαμε λοιπόν και η αίσθηση της αερογαμίας εγεινε αισθητη στο κρεμώδεις μουνι της λογω υπερβολικής κρέμας που ειχε βάλει και εγω οπως καταλαβένεται δεν μπορούσα να καυλώσω ετσι ενω αυτη ειχε κλησει τα μάτια και ξεφυσαγε απο την πίεση λες και ειχα καυλώσει φουλ να ουμε. Δεν κράτησε πολλα λεπτα αυτη η στάση και της ζητάω για τελείωμα στάση στα 4 με θεα την τρυπα της μπας και καυλώσω,δεχεται λοιπόν της το βάζω μέσα και υστερα απο πολλες κινήσεις αρχησα να νοιώθω τα τειχώματα του μουνι της και άρχησα να καυλώνω,μετα απο 1 λεπτο κατάφερα να τελειώσω μεσα της απολαυστικα μπορώ να πω.Πεφτω ταυλα στο κρεβάτι,φοραει οτι εχει να φωρέσει ,με φιλάει στο μάγουλο και την κάνει τρέχοντας λες και είχε κανενα στο δωμάτιο.

Γενική αποψη:
Δεν θα την πώ και ξεπέτα διοτη έκατσε μεσα μεχρι να τελειώσω. Αλλα ρε παιδι μου δεν ειναι και τιποτα το σπουδαίο οπως λένε και δυο τρεις απο κάτω μου που την εξημνούν,η υπηρεσίες της δεν ειναι για το πουτσο ,αλλα ουτε σουπερ, εινα απλα τυπικες θα έλεγα περαστε,σκουπισατε,τελειώσαμε . Τώρα το αν θα κλάψει κανεις τα λεφτα του σε αυτην την περίπτωση ειναι ανάλογα με της απαιτήσεις του καθενα,αλλος θέλει GFE,αλλος PSE,κλπ κλπ,εαν καποιος θέλει απλα να ξεκαυλώσει δεν ειναι και ασχημη ιδεα να καταθέσει σε αυτην...

Αυτα....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 20, 2010
Όνομα κοπέλας
Σακίρα
Υπηρεσίες
S
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική