Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 286 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ολοκλήρωση του κυριακάτικου καταθετηρίου στη Βίκυ την Πολωνέζα.
Ξανθιά με ωραίο πρόσωπο, γεμάτο σωμα για τους λατρεις των νταρντανων γυναικών που τους αρεσουν τα πιασιματα. Εμενα ειναι πανω από τα όρια μου τα κιλα της, καθως μου αρεσουν οι αρκετα αδυνατες με μοντελέ κορμάκια, αλλά η πολυ εκφυλη παρουσία της, καθως και το σφιχτό της σώμα, παρα τα παραπανισια κιλά με παρακινησαν να δοκιμασω την περιφημη Βυζοβίκυ.
Εισήλθε στο δωμάτιο και συστηθήκαμε ενώ τα Ελληνικά της ηταν πολυ καλά χωρις ευδιάκριτη προφορα αλλοδαπής κορασιδας.
Η κοπελα φαινεται γυρω στα 23-25, ενω εχει ωραιους χορταστικους βυζους τους οποίους μάλαζα κατα την διαρκεια του πεοθηλασμού. Ακάποτο Τρομπόνι πολύ υγρό και μαεστρικό, ενώ εγλειφε και ρουφαγε απίστευτα τα μπαλάκια!
Η διάρκεια των προκαταρκτικων αρκετή, ενω παραλληλα χαιδευα το τρυφερο μουνάκι της και τις βυζαρες. Ενω απο εξω ακουγα συνεχεια συναγωνιστες να μπαινουν στο σαλονι, ήμουν χαλαρός γιατί και στους προηγουμενους που καθοταν παρα πολλη ώρα, η τσατσα δεν χτυπουσε πορτα ο κόσμος να χαλασει, για αυτο και το 10 γιατι και εγω εκανα με ησυχια τη δουλεια μου.
Ξεκινησαμε με ιεραποστολικό, ενω της εγλειφα τον λαιμο και στη συνεχεια με το 1 ποδι της στον ώμο μου. Συνεχισαμε πισωκολλητά όπου ειχα πολυ όμορφη θέα και εσκυβα να γεμιζω τα χερια μου με τα κανόνια της που πάλλονταν. Την ρωτησα αν ανεβαινει από πανω, όπου δεχτηκε πολύ πρόθυμα. Εκατσε αναποδα προς τα εμενα, προσφεροντας μου ικανοποιητικη θέα, αλλά κουραστηκα μετα απο 2-3 λεπτα να της ανεβοκατεβαζω τα κωλομερια στον πουτσο μου και της ειπα να τελειώσουμε σε ιεραποστολικο, όπως και εγινε και ειχαμε πολυ καλο τελείωμα, χωρίς μα και μού!

Η επιλογη μου λοιπον με δικαίωσε απόλυτα, η κοπελα ειναι αριστη επαγγελματιας με το χαμογελο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού