Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 299 10
Μπουρδέλα
286633
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δεν ειχα σκοπο να γραψω ,δεν γνωριζα καν την υπαρξη του σαιτ, μεχρι που γνωρισα τη βανεσσα.Η αληθεια ειναι οτι εγω πηγαινω εκει μονο για την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου Ντανιελλα, ποθυ οτι και να γραψω ειναι λιγο....Ετσι , μια μερα που η ντανιελλα ελειπε Τσαχια γνωρισα τη Βανεσσα.Αρχικα , μπορει να φαινεται αγριμι αλλα ειναι ενα ΣΟΥΠΕΡ αισθησιακο πλασμα...
Η Βανεσσα στο δωματιο ... Τι να πω..Συμμετεχει με ολο της το Σωμα , φιλια , χαδια ,υπεροχη πιπα ,τρομερο ΣΕΞ.Το κορμι ειναι υπεροχο , και τα ματια της στο ιεραποστολικο πεταν φλογες.Βεεαια η αληθεια ειναι οτι αν δεν εισαι προετοιμασμενος αρχικα μπορει να φανει πολυ αγενης ... αλλα τι να κανεις..Ο καθενας με τις ιδιοτροπιες του...
Μια και οι επισκεψεις μου στο μπουρδελο εγιναν συχνες (αν και ημουν πολεμιος , μεχρι τις 18/7/07) ,Θα μου δωθει η ευκαιρια καποια στιγμη να γραψω και για την Ντανιελλα.
Η Βανεσσα στο δωματιο ... Τι να πω..Συμμετεχει με ολο της το Σωμα , φιλια , χαδια ,υπεροχη πιπα ,τρομερο ΣΕΞ.Το κορμι ειναι υπεροχο , και τα ματια της στο ιεραποστολικο πεταν φλογες.Βεεαια η αληθεια ειναι οτι αν δεν εισαι προετοιμασμενος αρχικα μπορει να φανει πολυ αγενης ... αλλα τι να κανεις..Ο καθενας με τις ιδιοτροπιες του...
Μια και οι επισκεψεις μου στο μπουρδελο εγιναν συχνες (αν και ημουν πολεμιος , μεχρι τις 18/7/07) ,Θα μου δωθει η ευκαιρια καποια στιγμη να γραψω και για την Ντανιελλα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 29, 2008
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού