Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 46 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καταδρομική επίσκεψη σήμερα το πρωί (πήγα απευθείας εκεί δηλαδή χωρίς βόλτα) στο πουλέν του μεταξιού.

Αρχικά να πω πως ο χώρος είναι αρκετά καλός για τα δεδομένα της περιοχής λόγω ανακαίνισης. Η καθαριότητα μέτρια. Πχ τα σεντόνια ήταν από τον προηγούμενο χωρίς ούτε καν να τεντωθουν (εδώ το κάναμε αυτό στο στρατό Γλώσσα) αλλά ο νεροχύτης ήταν πεντακάθαρος...Χμμμ;

Το 7 για το πάρκιν είναι γιατί πήγα με δίκυκλο μεν, αλλά η περιοχή δεν είναι και ότι καλύτερο για να το αφήνεις εκτεθειμένο...

H τσα2 ευγενική, μου έφερε ρέστα απευθείας χωρίς την γνωστή τακτική του να τα καθυστερούν για το τέλος μήπως και τα ξεχάσεις.

Η Αντρεα είναι όπως την περιέγραψαν οι προηγούμενοι, ψηλή 1,78-1,80 με τα τακούνια που ουδέποτε έβγαλε με σώμα και στυλ τελείως μοντελέ. Το στυλ της θα ταίριαζε απόλυτα στο ελληνικό next top model. Δηλαδή είναι ψηλή, λεπτή, άβυζη, ο κώλος της χωρίς πολλά πιασίματα και ενδιαφέρουσα φάτσα αν και δεν θα τη χαρακτήριζες όμορφη με τον κλασικό τρόπο. Στα αρνητικά που παρατήρησα είναι πως υπάρχει μια κάποια τριχοφυΐα και το δέρμα της δεν είναι τέλειο. Όχι κάτι το ιδιαίτερο, απλώς είναι κάτι που ψάχνω προσωπικά.

Η συννενόηση γίνεται στα αγγλικά.

Προκαταρκτικά πλούσια με καραμέλωμα μπαλών, ρουφηχτή πίπα και φιλιά σε όλο το σώμα. Στην πίπα δεν έβαλε δόντια αλλά το έκανε στις ρόγες μου -ίσως και με περισσότερο ενθουσιασμό από όσο θα ήθελα.

Η κυρίως πράξη έλαβε χώρα ιεραποστολικά με καλό στήσιμο από την αρχή, κουνήματα της λεκάνης και χαδάκια. Η κρέμα ήταν λίγο παραπάνω από όσο θα ήθελα και η αίσθηση μέτρια. Εδώ κάπου σκέφτομαι πως καλά ήταν μέχρι εδώ και λόγω μέτριας αίσθησης μάλλον θα πρέπει να κάνω το κομπρεσέρ για να χύσω... Αλλά έκανα λάθος... Ή μάλλον έκανα "ΤΟ λαθος" από όρθια στάση να πλησιάσω πιο κοντά της ξαπλωτά. Εκεί άρχισαν συνεχή φιλιά παντού (και στο στόμα -είχε ωραία γεύση η καριόλα...) και χάδια που ανέβαιναν συνέχεια επίπεδο μέχρι που επήλθε η κορύφωση μετά από λίγα λεπτά.

Στα θετικά της ήταν πως αφού ντύθηκε μετά ήρθε, με αγκάλιασε και με φίλησε και ρώτησε πως πέρασα.

Στα αρνητικά είναι πως όλα αυτά τα φιλιά κλπ τα κάνει και με τα πάκια (άκουσα την τσα2 να περιγράφει σε έναν με το χαρακτηριστικό "φιλάκι εδώ-εδώ-εδώ"). Εδώ που τα λέμε και εγώ ήμουν λίγο ιδρωμένος αν και γενικά καθαρός. Εδώ εξηγείται και αυτό που αναφέρω ως "το λάθος" καθώς δεν τα πολυγουστάρω αυτά με εκδιδόμενες και ειδικά του μεταξιού, αλλά η κ@υλα της στιγμής με κυρίευσε... Όχι ότι έχω και παράπονο...Μεγάλο χαμόγελο

Συμπερασματικά, η Αντρεα είναι μια εμπειρία που πρέπει να γευτεί ο κάθε μπουρδελιάρης τουλάχιστον μία φορά. Αρκεί να μην είναι σιχασιάρης... Τα 15 ευρώ δεν είναι τίποτα για αυτά που προσφέρει η γκόμενα. Προτείνω η επίσκεψη να γίνει πρωί που και η περιοχή είναι πιο ασφαλής και ο κόσμος πιο αραιός και οι συναγωνιστές που έχουν περάσει πριν από εσένα πιο λίγοι...

Προσωπικά δεν ξέρω αν θα ξαναπάω αφού σαν στυλ και εμφάνιση δεν είναι του τύπου μου, αλλά σίγουρα δεν το αποκλείω αν το φέρει η διάθεση... Ντροπή

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2010
Όνομα κοπέλας
Αντρέα
Φ45
Ανώτερος
24
Πόντοι:
5.960
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια