Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 129 10
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επίσκεψη 17/7/2007 γύρω στις 13:00.

Η Γερμανίδα με το ανατολικό όνομα (Σαμίρα) εμφανισιακά δεν έλεγε και πολλά, αλλά εμένα κάτι μου θύμισε και πέρασα στο δωμάτιο αφού έδωσα τα 20 ευρώ στην τσατσά. Στην αρχή νόμιζα ότι την είχα ξανασυναντήσει στο ίδιο μαγαζί παλιότερα και ότι ήταν απ' τα κρυμμένα διαμάντια της περιοχής του Μεταξουργείου. Έκανα λάθος όμως. Από τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα μέχρι όση ώρα μου έπαιρνε τσιμπούκι έσπαγα το κεφάλι μου. Η πίπα της ήταν κάκιστη, αλλά της ζήτησα να συνεχίσει γιατί ήμουν κοντά στη λύση του μυστηρίου. Τελικά θυμήθηκα! Ήταν η Ινδιάνα Stands With A Fist στην ταινία "Χορεύοντας με τους λύκους". Μικρός που είναι ο κόσμος τελικά!...

Ιεραποστολικό η πρώτη στάση. Χαλαρό μουνί και δεν άφηνε ιδιαίτερα πιασίματα. Συμμετοχή μηδέν και πάντα με ένα στυλ ψυχρού επαγγελματισμού. Στο πισωκωλητό είχα θέα τη μάλλον δουλεμένη κωλοτρυπίδα της και ένα μεγάλο τατουάζ που έγραφε "ROGER" στην πλάτη της. Καμία προσπάθεια να σε φτιάξει όμως. Εντελώς "κλινική" η διαδικασία. Τέλειωσα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να σηκωθώ να φύγω. Στα μόνα συν ότι ήταν ευγενική. Μια ευγενική ψυχρή επαγγελματίας...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2007
Όνομα κοπέλας
Σαμίρα
antisthenis
Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
148
Πόντοι:
17.085
Ανάφερε αυτήν την κριτική