Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 299 10
Μπουρδέλα
286552
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Εδώ και καιρο παρακαλαω να κερδισω τον α΄ αριθμο του λαχειου(οπως και δεκα εκατομυρια ελληνες)αλλα τελικα η ευχη πραγματοποιηθηκε με άλλο τροπο,και τι εννοω,η σακιρα καβλωσε ..κατι που ισοδυναμει σχεδον με τον πρωτο αριθμο.Ειχαμε αφησει μια δουλεια στη μεση χτες με την σακιρα και σημερα το μεσημερι διαπιστωνοντας ότι θα ηθελα πολύ να την συναντησω βρεθηκα στο 59 και περασα στο δωματιο όταν την ειδα στο σαλονι.Υστερα από συντομες περιπτυξεις με ρωτησε πως το θελω και της ειπα από πανω εγω.Εχω βαλει πολύ κρεμα μου ειπε με λυπημενο υφος υπονοωντας ότι δεν θα καταλαβουμε πολλα και εγω και αυτή αλλα μπαινοντας μεσα της μου ειπε..σε νοιωθω.Αυτο ηταν,η ψυχολογικη μου διαθεση ηταν πολύ καλη και αυτή αρχισα να νοιωθω αλλα και να μου λεει οτι είναι πολύ καβλωμενη.Παρολο που δεν αφηνε πολλα φιλια από μερους μου στο λαιμο της αυτή αντιθετα τα χαριζε απλοχερα στο δικο μου λαιμο ανεβαζοντας γλυκα την ενταση.Το τελος ηρθε στα πλαγια αφηνοντας με πληρως ικανοποιημενο.Αυτο όμως που διαπιστωσα βλεποντας τη από πισω καθως ανοιγε τη πορτα για να φυγει από το δωματιο και που με ωθησε στο να γραψω κριτικη είναι το εξης..αν αναρωτιεστε και κυριως οι επισκεπτες του σαιτ ποια κοπελα εχει το ωραιοτερο σωμα στη φυλης(δεν λεω το τελειοτερο αλλα το ωραιοτερο)τοτε θα ελεγα ότι η σακιρα εχει την πρωτη θεση
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Σακίρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού