Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Άντε να γράψω και εγώ μερικά λογάκια για την Βερόνικα, γνωστή και αγαπημένη σε πολλούς και αν και φαινομενικά μικρή ακόμα στην ηλικία, πολύ παλιά καραβάνα στον Βαρδάρη. Εμφανισιακά είναι ψηλή, γύρω στο 1.75 περίπου, ξανθιά με καστανές ανταύγειες, μικρούλι στήθος, εκπληκτικό σώμα που το συνειδητοποιείς καλύτερα μέσα στο δωμάτιο με σούπερ απερίγραπτη ζαλιστική κωλάρα. Στο πρόσωπο (και στο όλο πακέτο) μου θυμίζει αρκετά Φαίη Σκορδά, οπότε αν έχετε τίποτε φαντασιώσεις για την συγκεκριμένη, αυτή είναι η περίπτωσή σας. Πολύ όμορφη όταν χαμογελάει και το κάνει συχνά, ήπιων τόνων και χαμηλόφωνη.

Είχα περάσει την προηγούμενη εβδομάδα όταν επέστρεψε, ξαναπέρασα σήμερα κατά τις 10 το βράδυ, όπου μπήκα με το αντίτιμο των 30ε, άκουσα την παμπόνηρη τσατσά να ζητάει 40 από την επόμενη φουρνιά που μπήκε μέσα, οπότε προσέξτετο αυτό. Ήμουν δεύτερος στη σειρά και μετά από ολιγόλεπτη αναμονή κατέφθασε η Βερόνικα στο δωμάτιο, αρχίσαμε τυπικά προκαταρκτικούλια με τριψίματα και πεταχτά φιλάκια και πήγαμε γρήγορα σε καπότα και τσιμπούκι. Η πίπα της μπορεί να είναι χειρόπιπα, αλλά είναι πολύ καλή και παθιασμένη, της έφυγαν αρκετά σάλια σήμερα και στήνεται έτσι ώστε να σε προκαλεί να πιάσεις τα πάντα. Συνεχίσαμε την πίπα με εμένα όρθιο και αυτή να στήνει έμπειρα την απίστευτη κωλάρα της στον καθρέφτη, σε κάποια φάση κατέβασε το στρινγκ της στα ανοιχτά πόδια της με απίστευτο γκαβλώτικο τρόπο χωρίς να το βγάλει τελείως, εκεί κόντεψα να λιποθυμίσω. Ειλικρινά δεν ήθελα να αλλάξουμε, ήμουν στο παράδεισο, κάπου το κατάλαβε και αυτή και πρέπει να κλείσαμε ένα 10λεπτο στην όρθια πίπα, αυτή συγκεντρωμένη και χωρίς καμιά βιασύνη να αλλάξουμε στάση. Για το ψητό ήρθε αυτή από πάνω, όπου ξάπλωσε πάνω μου και άφησε σε μένα να κάνω τη δουλεία πιάνοντας την κωλάρα της και με το μουνάκι της να έχει εκπληκτική αίσθηση, ε δεν ήθελε πολύ για να γίνει το κακό. Φιλάκια, γελάκια και απήλθε για τον επόμενο τυχερό.

Ο Βαρδάρης περνάει μια ψιλοκακή φάση, με κλειστά μαγαζιά και πολλές μέτριες κοπέλες, αλλά η Βερόνικα από μόνη της σώζει την κατάσταση, δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα δωμάτιά της είναι γεμάτα, ενώ στα άλλα μαγαζιά βαράν μύγες..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Apollo64
Τιμημένος
81
Πόντοι:
7.135
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια