Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 147 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κυριακατικη πρωινη τσαρκα και περνοντας απ' το μιλφοσπιτο αυτο ειδα νεο κομματι το οποιο μου εκανε το κλικ και ειπα να το δοκιμασω. Το σπιτι αστραφτει στην κυριολεξια και ειναι ισαξιο ενος στουντιο στο θεμα της καθαριοτητας , αλλωστε μεχρι προσφατα το ειχαν και οι ιδιοι πιστεψει και η τιμη ηταν στα 25 γιουρια. Τωρα ομως λογω κρισης η τιμη επεσε στα 20. Η Βαλερια ειναι ρωσσιδα η οποια εχει σχεδον μισον αιωναν στην πλατη της και παλια καραβανα απ'οτι μου ειπε η τσατσα. Εχει πολυ καλο σωμα για την ηλικια της , κοντο καβλιαρικο μαλλι και φυσικο βυζι ικανοποιητικου μεγεθους. Οταν μπηκε στο δωματιο εφερε τα μαντηλακια της μαζι , γυαλισε λιγο τα μπαλακια και το παιχνιδι αρχισε για τα καλα. Υπεροχο γλυψιμο στα αρχιδια , αλλα να ανεβαινει να γλυφει και στηθος. Η μαστορια της βεβαια ειναι το τσιμπουκι της το οποιο το εχει διδαχθει προφανως στα ρωσικα πανεπιστημια, μαζι με την Αντριαννα ισως. Βαθυ , λισασμενο γλυψιμο και σφυξιμο στη πισω φλεβα του πεους. Στα του σεξ τωρα , την πηρα συνολικα τρεις στασεις και δεν μου εφερε καμια αντιρρηση. Ειναι προθυμη και κανει τα παντα ωστε να μεινει ικανοποιημενος ο πελατης. Πολυ καλο v.f.m. και νομιζω οτι αξιζει τον κοπο μια επισκεψη για καθε μιλφακια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
200
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια