Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Νταϊάνα η Βουλγαρα οπως λεει και ο συμπαθεστατος τσάτσος (νομιζω τον λετε Μαρκαριάν?)
Αξια αναφορας ειναι η πιπουλα της Νταϊάνας και πιστευω οτι πρεπει να συμπεριληφθει μαζι αλλα κατω απο τις ....
Ζανα "βασιλικο τσιμπουκιον"
Σονια "Μια πιπα με μανια"
(που εαν βουταγε την γλωσσα της σε μπογια καθε φορα, θα σε ειχε περασει τουλαχιστον 20 χερια λαδομπογια σε αρχιντακια και πουτσο)
Αντριάννα "Master of the science of pipe"
(σε κανει να αισθανεσαι οτι εισαι ο μικρος της γιος που μολις χεστηκε και αναλαμβανει με τοση αγαπη & στοργη να σε αλλαξει)

(η παραπανω σειρα καταταξης ειναι τυχαια)

Επισκεψη λοιπον σε Νταϊάνα την Βουλγαρα απογευμα Παρασκευης
μπαινω και με ενημερωνει ο ευγενικοτατος τσατσος: ελα η Νταϊάνα η Βουλγαρα ειναι την ξερεις?
Ναι του λεω και του δινω τα τελευταια μου χαρτονομισματα που ειχα πανω μου (η δουλεια παει σκατα 2μηνες εχουμε να πληρωθουμε)ηταν 1 δεκαρικο + 2 ταληρα,ααααααα μου κανει ωραια ψιλα-ψιλα σε ευχαριστω ολο πενηνταρικα μου δινουν,τι εγινε ρε παιδια λεω που ειναι η κριση?
Περναω πλενομαι-ξεντυνομαι και απολαμβανω εναν συναδελφο απο διπλα που ειχε ορεξη και πολυλογια στο full ...
ελα μουναρα μου τι κωλαρα ειναι αυτη αρχιδομουναρα μου ναι ετσι ετσι καβλαρα μου φατον ολον ψωλα μου ελα , ελα μουναρα μου τι μουναρα ειναι αυτη κλπ...κλπ...
ο τυπος πρεπει να πληρωσε διπλο γυρο γιατι οταν ηρθε σε εμενα η Νταϊάνα και τελειωσαμε μετα ξαναπηγε διπλα και οσο πλενομουν-ντυνομουν τον ξανακουγα(γαμω τα παιδια ο τυπος και φαινοταν να γουσταρε και η Νταϊάνα)
Ερχεται που λετε σε εμένα την χαιρετω με χαιρετα και αρχιζει ενα γρηγορο γλυψιμο απο αυτια μεχρι μπαλλακια, την ακινητοποιω σε μπαλλακια οπου της λεω only balls και αρχιζει να τα ρουφαει κουνοντας καταφατικα το κεφαλι της,μετα απο κανα 5λεπτο την γυρναω σε 69 μονο για χουφτωμα (φυσικα) και την αρχιζω σε ομορφες γυναικολογικες εξετασεις οπου καθισε και απολαμβανε βγαζοντας ψιλο αληθοψευδεις κραυγουλες και μουγκρητα εκει την σταματαω και τις δειχνω οτι ηρθε η ωρα για το πουλακι μου οπου με αρκετη ορεξη και μαεστρια αρχιζει να το πινελωνει πανω κατω πρωτα και μεσα εξω στην συνεχεια της απομακρυνω τα χερακια της και απολαμβανω ενα αρκετα ωραιο και υγρο τσιμπουκακι το οποιο με εκανε να της μπουκωσω τη στοματαρα της,αυτο λοιπον που μου εκανε 2η φορα(την ειχα παρει παλιοτερα αλλη μια φορα)εντυπωση με την Νταϊάνα ηταν οτι βγαζοντας το πουλακι μου απο το στομα της ειναι στεγνοτατο σαν να το εχεις περασει με πετσετα ολοστεγνο,πωπω ρε Νταϊάνα τι στεγνο καθαρισμα ειναι αυτο που μου εκανες τις λεω και ψιλοχαμογελασε , τα εφτυσε στον νιπτηρα και με χαιρετησε.
Πιστευω οπως ειπα και στην αρχη θα πρεπει να περιληφθει στις αξιολογες τερματικες πιπες και η Νταϊάνα ισως εστω στην 5αδα.

* το 10 στο Parking λογο moto.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
Μέλος
9
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια