Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ξαναγράφω λοιπόν για την αγαπητή μιλφάρα την Αντριάννα η οποια δεν με θυμήθηκε οταν την είχα πάρει πριν κανα 3μηνο,το καλοκαίρι συγκεκριμένα οπου είχα μινει αφονος με της υπηρεσίες της,ετσι λοιπόν επειδη δεν γούσταρα το 20αρικο να παει χαμενο και ηθελα μια καλη εμπειρια ειπα πρωι πρωι λόγω καυλας να παω με την Αντριαννα.

Φτάνω στο σημείο και ευτηχώς που είταν για να βγω ασπροπρόσωπος απο την ευχη μου.
Η τσατσα αρκετα καλη με τους πελατες σε συμπεριφορα,τα δωματια γεματα,αξιζε ομως να περιμένω και ετσι εγεινε.
Υστερα απο 15 λεπτα αναμονής ηρθε η σειρά μου να γευτώ την ηδονή που προσφέρει η μιλφαρα αυτη.
Μπήκα μεσα ,χαλαρος,βγάζω τα ρούχα και περιμένω την καυλα,δεν ηρθε αμέσως διοτη ειχε καποιον μεσα.
Οταν ηρθε με τάραξε στης χερετούρες,στα γλειψιματα αυτια,λαιμο ,σωμα και αρχιδια,μου ειχε καυλώσει τοσο πολυ που ηθελα να της το καρφώσω κατευθειαν αλλα κρατήθηκα διοτη σειρα ειχε το θεσπέσιο στοματικο της. Τι να πω για αυτο? Ολοι το ξέρετε ποσο τελειο ειναι,το ρουφαει ,το φτυνει,γλειψιμο αρχιδιων και βάλε,δεν κραταει ομως 1 λεπτο οπως σε πολλες ξεπετάνες,αλλα το λιγότερο 3-4 λεπτά μεχρι να σου σηκωθει στο φουλ. Βάζει καπότα και ανεβένει πάνο μου οπως καθε φορα για πρωτη σταση, και αρχιζει ενα σαλτρο που δεν ξανάδα,πανω κατω,με δυναμη με πιεση προς τα κάτω,σε μια στιγμή νόμιζα οτι θα μου τον έσπαγε,ταυτόχρονα με φίλαγε παντου,δεν αφησε σημείο.
Γυρνάμε σε ιεραποστολικό οπου εκει της ζήτησα να χαιδέχω το μουνι της και ετσι εγεινε,δαχτυλο και χαιδεμα στην κολοτρυπίδα οπου εκει γούσταρε τρελά ,δεν κρατήθηκα λογο καυλας και της εγλειψα ελαφρα την κλειτορίδα και της έβαζα δαχτυλο με δύναμη ,ειταν ετοιμη να χύσει αλλα δεν εγεινε τπτ τετοιο. Γουσταρα να γλείψω λιγο τα δαχτυλα το ποδιών της οπου ειταν για επιπεδο μπουρδελου πεντακάθαρα,δεχτηκ και τα εφερε στο στόμα μου μονη της. Υστερα απο αυτο το διαλειμα,ανεβενω πανο της και αρχησα να την γαμαω με τρελη δυναμη,εριχνε κατι φωνες που μας ακουγαν στο σαλόνι,τρελο σφυροκόπηκα χωρης διαλείματα συνεχιζα να ξεσκίζω την μουνάρα της ενω ουτε λόγως η τσατσα να χτυπήσει την πόρτα,δεν πειράζει ομως γούσταρα τρελα.
Η διαδικασία αυτη με ολα αυτα κράτησε κανα 10λεπτο,την σταμάτησα διοτη γουσταρα να τα τινάξω ολα στο υπερχο στώμα της, δεχτηκε το μωρο και μου τον πηρε στο στωμα και τον θύλαζε με μανια,πανο κατω,δεξια αριστερα, και εναλλάξ,σιγα σιγα κοντευα να χυσω ,οποτε λοιπον αυξανοντουσαν τα αναστενάγματα μου σταμάταγε για να με βασανίζει ,αλλα την παρακάλεσα να ταλειώσω διοτη δεν άντεχα αλλο ,και ετσι έγεινε, σε διαστημα 1 λεπτου μουδιασα ολοκληρος και της τα πέταξα ολα στο στομα της οπου γουσταρε τρελα,πηγε στο νεροχύτη και πληθηκε ενω εγω δεν μπορούσα να πάρω τα ποδια μου ύστερα απο αυτο, μιλάμε για γαμήσι επιπέδου στουντιο και ανωτερο.
Η προθεση της να σε κανει να τελειωσεις χωρίς να φυγει σε γοητευει και σου δινει μια ελπιδα οτι υπάρχουν ακομα δυνατά χαρτιά στα μπουρδελα και οτι δεν εχουμε γεμίσει με ξεπετάνες..
Δεν μπορω λοιπόν να περιγράψω με λόγια αυτην την ηδονη που μου πρόσφερε η Αντριαννα για αλλη μια φορα, και ελπιζω να την ξαναεπισκευτω παλι διοτη ειναι ενα δυνατο χαρτι που ολοι οι αθλητες του χώρου πρεπει να εχουν πάρει, εαν καποιος θεωρει τον εαυτο του μπουρδελιαρη πρεπει να υπάρχει στην λίστα του αυτη...Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Αντριαννα φορεβερ..ΚουλΚουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Υπηρεσίες
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού