Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Χμμμ;

Όταν την περασμένη Παρασκευή (15-10-2010) έγραφα την κριτική μου για την Ανδριάννα, της Διδύμου 18Α, είχα στο μυαλό μου ότι η συγκεκριμένη Ανδριάννα μαζί με την Σόνια της Αλκιβιάδου 16Γ κ κάνα 2-3 άλλες περιπτώσεις, είναι από τις κοπέλες που ξεχωρίζουν στο χώρο (σύμφωνα με τα δικά μου γούστα), κυρίως για την διάρκειά τους μέσα στον χρόνο.

Ο καθένας μας έχει και ένα λόγω που "ξεχωρίζει" κάποιες κοπέλες στο χώρο, προφανώς γιατί "κολάει" η χημεία που λέμε, αλλά κ επειδή στο δωμάτιο μέσα "βγάζει" γούστα, κατά βούληση...

Γιατί γράφω αυτό τον πρόλογο ? Πολύ απλά γιατί μόλις γύρισα από την Σόνια κ με το που βγήκα από το δωμάτιο, θυμήθηκα την κριτική του καλού φίλου Zero αρκετό καιρό πριν, που έκλεινε κάπως έτσι .... :

".....αυτο που με χαλασε στην διαρκεια του σεξ ειναι οτι σε αντιθεση με τις αλλες φορες η Σονια μου φανηκε αμηχανη και κουρασμενη. Ενω εκανε φοβερο τσιμπουκι στο σεξ τα εκανε ολα σα ρομποτ. και οχι μονιο αυτο , μιλαγε και ακαταπαυστα και ελεγε το ιδιο και το ιδιο με αποτελεσμα να μου σπασει τα νευρα και να με αποσυντονισει..
ελεγε συνεχεια "ναι μωρο μου σε θελει ΤΟ ΣΟΝΙΑ"!!! Συνεχεια! ημαρτον! κολησε η βελονα!
κατα τα αλλα ηταν ευγενικη και δεν βιαζοτανε, και παντα χαμογελαστη και ευγενικη.

Να συμπληρωσω πως μπηκανε κατι πακιστανοι οταν εφευγα και δεν τους δεχθηκε.
επισης με ενημερωσε πως συντομα θα μεταφερθει σε δικο της τσαρδι στην ευρυτερη περιοχη και θα δουλευει πλεον μονο εκει...

Καλη εμπειρια, καλι value for money η Σονια για τους μιλφακιδες, αλλα μου εδωσε την αισθηση τελικα οτι εχει αρχισει να κουραζεται λιγο και να κανει τα παντα λιγο μηχανικα...ισως να επεσα και σε ασχημη ημερα της , δεν ξερω.
παντως τα ξιζει τα λεφτα της.... "



Η αλήθεια είναι ότι μετά από αυτή την κριτική του Zero, είχα βρεθεί άλλες 2-3 φορές με την Σόνια κ πάντα ήταν το ίδιο ... "συγκλονιστική" !!

Σήμερα όμως ήταν μια μετριότητα, παρόλο που δεν είχε κ δουλειά (δεν μπήκε πελάτης όση ώρα ήμουν στο σπίτι...). Κ το χειρότερο ήταν ότι ήθελε να μου επιβάλλει άλλα δεδομένα, σε σχέση με το παρελθόν .. (π.χ. πίπα 30" δεν προβλέπεται, ειδικά από σένα κοπέλα μου !!).

Δέχομαι ότι ήταν σε μέτρια μέρα κ το δικαιούται σαν άνθρωπος που είναι. Η βαθμολογία μου δεν έχει να κάνει με αυτό, απεναντίας, είναι ο μέσος όρος από τις τόσες χορταστικές συνευρέσεις που μου έχει χαρίσει κ δεν έκατσα ποτέ να αποτυπώσω την ευχαρίστηση που μου έδινε μια συνεύρεση μαζί της..

Απλά σύντομα θα έχει επανεξέταση, ελπίζοντας να έχει επανέρθει σε .. "φόρμα"..

Διαφορετικά ... "πάμ άλλ" κοριτσάκι !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Σόνια
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.878
Πόντοι:
7.815
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού