Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 101 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λιγό βιαστικός πήγαινα για ανίχνευση του Φ80 και Φ109, βάσει πληροφοριών από το σάιτ (θενκς συναθλητές-ενημερωτές!)αλλά έπεσα στην αλλαγή βάρδιας κει ήταν κλειστά. Διέσχισα του ιχθυοπώλες της λαϊκής που ξεπουλούσαν το εμπόρευμα τους για ένα ευρώ και βρήκα εν μέσω πάγκων και απορριμάτων την επιβλητική είσοδο του μεγάρου Φ134. Εκεί, η βαρδιάνα Χριστίνα πουλούσε τον έρωτά της για 20 ευρώ και την προτίμησα.
Είναι νέα, ξανθιά, έχει όμορφο πρόσωπο με λεπτά χαρακτηριστικά και τα μαλιά μαζεμένα πίσω. Διαθέτει λεπτό σώμα, στενό κώλο Money Mouth και πολύ ωραία, στητά, σφιχτά, γεμάτα βυζια, μεγέθους 3+.ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα Το σώμα της είναι σφιχτό με ωραία επιδερμίδα. (επιμέρους αξιολόγηση: 9 βυζιά, 6 κώλος, 8 σύνολική εικόνα)
Πρακαταρκτικά δεν αφήνει, ούτε βυζοφιλήματα -κανένα κλεφτό αν προλάβεις. Βυζοπιασίματα και λοιπά χάδια αφήνει.
9 δεν ήθελα. Η συμπεριφορά της ήταν διεκπεραιωτικού χαρακτήρα και η εξυπηρέτηση περισσότερο σβέλτη από ότι θα ήθελα. Πίπα σε γρήγορα ρυθμό, αρκετά καλή και βαθεία, χωρίς όμως ιδιαίτερα σκέρτσα. Μου άρεσε να βλέπω τη φατσούλα της να μου παίρνει πίπα. Ζήτησα ισπανικό και το έκανε. Κρατούσε το πούτσο στα βυζιά της και ανεβοκαταίβαζε το κορμάκι της. Μου άρεσε αλλά κράτησε λίγο. Την ανέβασα απο πάνω και κουνιότανε με γρήγορο ρυθμό. (Χάρμα ο βυζάρες της και τα ακροβατικά τους!) Ξαπλωτά μετά, με τα πόδια της σε διάφορες θέσεις και σύντομα τελείωσα.
Σούμα: Ωραίο μουνάκι, αλλάζει στάσεις χωρίς διαμαρτυρία, αλλά κάνει ανεκτικά τη δουλειά της και το δείχνει. Οι θέλοντες συμμετοχή δεν θα ικανοποιηθούν.
Αν θα ξαναπήγαινα? Μάλλον όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Σούμα γενική: Στο αγοραίο έρωτα η ανθρώπινες αντιδράσεις έχουν το βάρος και ως εκ τούτου τα αποτελέσματα είναι απρόβλεπτα, υποκείμενες σε τυχαίες μεταβλητές.Λαϊστί. ότι κάτσει, όπου κάτσει, όταν κάτσει... (Αμφισβητήσεις δεν δέχομαι καθότι είμαι δημοκρατικός τύπος)
Υπαρξιακό ερώτημα: Nα σκάω το επιπλέον τάλιρο στη Φ. ή να αρκούμε στην παρακμιακή (και παλαιο-νεοκλασική) Ιάσωνος που τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες δεν υπολείπονται της εύρωστης Φυλής? Χμμμ;
Να είστε καλά και ...ντούροι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 20, 2010
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια