Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 48 10
Μπουρδέλα
59620
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
επισκεψη βραδυνη κατα τις 12:30 ενω ειχα περασει απο διδυμου,αλκιαβιαδου,φωκαιας,κωνσταντινουπολεως και βαριομουν για φυλης και ενω ειδα οτι εχθες επαιζαν περισσοτερα μπαζα απο ποτε,απογοητευτηκα και αποφασισα να παρω το δρομο του γυρισμου.Στο φαναρι πριν την αχιλλεως βλεπω το σπιτακι οπου ειχα να το επισκεφτω πανω απο εναν χρονο,λες λεω? αντε το τελευταιο ειπα και μπηκα,ολα ηταν ιδια ακομη και το λεοπαρδαλε σεντονι ακομη εκει το ιδιο ακριβως,ο τσατσος ο παλιος αυτος που ολοι σιγουρα μολις τον δειτε θα σας φανει αρκετα γνωριμως.
Γεια του λεω - Γειααα χικ,μπρραγκρρρ,μου κανει ριχνοντας ενα ρεψιμο μετα απο λοξυγκα.Κατσε ερχεται η κοπελα και πηγαινει στην κουζινα να την φωναξει.(αρκετα με την φλυαρια μου) Η κοπελα ψιλομαυρουλα με αφρικανικα χαρακτηριστικα ομως (δεν την κανω για γυφτοπουλα εαν και το χρυσο δοντακι που εχει με κανει να πιστευω οτι ειναι made in μενιδι)αδυνατουλα με ωραιο σωμα σχεδον ανυπαρκτο βυζακι,γεια σου μωρο μου - γεια σου και εσενα της λεω και τοτε ο τσατσος αναλυει τις πασιγνωστες υπηρεσιες του μαγαζιου,δεν θα περναγα αλλα φευγοντας ειδα το κωλαρακι της το οποιο και το προσφερε και... κατι με τραβηξε σε αυτο. Χωρις να εχει καταλαβει το πανω κεφαλι το κατω ειχε αναλαβει ηδη,ειχε βγαλει το εισητηριο των 20€ το ειχε δωσει και εγω περιμενα ΟΡΘΙΟΣ φυσικα την κοπελα στο δωματιο(ο δρομος πρεπει να ειναι πιο καθαρος)εαν κανεις το λαθος και ξαπλωσεις σε αυτον τον χωρο ειναι σιγουρο οτι μπορεις να παιξεις ανετα στο ΝΗΣΙ.
Ερχεται η κοπελα καθεται στο κρεβατι και χαιδευει τα @@ακια μου και το πουλακι μου λεγοντας τι ωραιο πουλακι που εχεις !!! της λεω ευχαριστω και σκυβω χουφτωνοντας το κωλαρακι της και την λιπαρη πισω τρυπουλα της,με αρχιζει σε μια οχι ασχημη πιπουλα και καθως δεν ηθελα και πολυ, ημουν ετοιμος και σκληροτατος,η κοπελα προθυμη και χωρις δικη μου υποδειξη γυριζει στην ακρη του κρεβατιου και μου λεει ελα - ερχομαι της λεω και της τον καρφωνω απ΄ευθειας στον μικροσκοπικο της κωλαρακο
η τρυπουλα της ηταν αρκετα πασαλειμενη αλλα οχι και πηγαδι ειχε καλη συμμετοχη λεγοντας ναι ναι σάρεσει ? και καθε φορα που το εβαζα ολο μεσα δυναμωνε τα βογγητα,σταματαω και της λεω γυρνα απο μπροστα της ανοιγω τα ποδια και τηα σηκωνω ψηλα λεγοντας της κρατησε τα εκει αυτη μου λεει οκ και ειρερχομαι ξανα στην τρυπουλα της μπαινοντας ολος και μεχρι εκει που δεν παει , μια,δυο,τρεις τελειωσα μεσα στο υπεροχο αυτο κωλαρακι που ηταν τοσο πολυ φιλοξενο και χωρις ατυχαματα και δυσαρεστες εκπληξεις παρακαλω.
Τωρα εαν ξαναπηγαινα δεν ξερω μιας και ο χωρος θελει γερα πνευμονια για να αντεξεις την βρωμα (ποδαριλα,κολιλα,πουτσιλα,μουχλα,τυριλα)
για την κοπελα με 15€ ισως για 20€ ποτε ξανα (αποφασισα τα 20€ να τα σεβομαι μιας και εγω θελω 4 ωρες για να τα βγαλω)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού