Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 77 10
Μπουρδέλα
83733
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ξαναηρθε το πουλεν μας.ψωμι ελια και Βερόνικα οπως παλαιά.Ελειπε απο το γεναρη,10 μήνες δηλαδή. Στο μαγαζι για να παρεις σειρα επρεπε να περιμενεις να αδιασει δωματιο μιας και 3 μονο δεν φτανουν για την πελατια της ψηλης καστανης ουκρανής.Μετα λοιπον απο αρκετη αναμονή μπαινει μεσα με τον γνωστο αέρα γρηγορα δηλαδη,και πεφτει κατευθειαν στο κρεβατι χωρις να γδυθει,ξαπλωνει φαρδια πλατια πανω μου και ρωταει για τα νεα μου.Της λεω για μενα και τη ρωταω που ηταν και με λεει πατριδα.Εγω τη ξαπλωνω ανασκελα και τη φυλαω απαλα(μην επιχειρησει κανεις πιο παθιασμενα δε θελει σαλια)σ ολο το κορμι,της βγαζω και το εμπριμε κοιλοτακι και ξαπλωνω για να μου φορεσει το τσουβαλι και να μου κανει μια απο της γνωστες βαθιες πιπες.
Οταν σηκοθηκε την ειπα πισοκολιτο.Μετα απο λιγο την ειπα αποστολικο που κατα τη διαρκει α ανασικονε το κεφαλι της και και κολουσε τη μουσουδα της στη δικη μου,Μετα απο αυτη την περιποιηση λοιπον,το όπλο εκπυρσοκρώτησε.ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ.
Τωρα που το σκεφτομαι μου ειχε κανει κατι απιστευτα στριφογιριστα cowgirl πιο παλια που τωρα δεν τα καναμε,αλλα τετοιες ωρες τετοια λογια,δε μαμεις την αλλη φορά.
Οταν σηκοθηκε την ειπα πισοκολιτο.Μετα απο λιγο την ειπα αποστολικο που κατα τη διαρκει α ανασικονε το κεφαλι της και και κολουσε τη μουσουδα της στη δικη μου,Μετα απο αυτη την περιποιηση λοιπον,το όπλο εκπυρσοκρώτησε.ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ.
Τωρα που το σκεφτομαι μου ειχε κανει κατι απιστευτα στριφογιριστα cowgirl πιο παλια που τωρα δεν τα καναμε,αλλα τετοιες ωρες τετοια λογια,δε μαμεις την αλλη φορά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού