Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
2η επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα και πέφτω πάλι στην ίδια νεαρή κοπελίτσα που είχα πιτσιλήσει στη προηγούμενη τσάρκα.
Με το που σκάει στο σαλόνι με τη στριγκιά και τα βυζάκια της έξω, γίνομαι ημίσκληρος.
Αυτή τη φορά συγκράτησα και το όνομά της απο την τσαΧ2 - Τζούλια.
Δεν περίμενα ούτε 2 λεπτά και σκάει στο δωμάτιο με ενα πονηρό χαμόγελο. "Με θυμάσαι?" της λέω. Μούγκα αυτή. "Κάτσε να σε γαμήσω και θα με θυμηθείς !". Πάλι δεν απάντησε αλλά της ξέφυγε ένα χαριτωμένο γελάκι.
Το μουγκό ρουμανάκι έκανε καλά προκαταρκτικά - όπως και στην προηγούμενη επίσκεψή μου. Περνώντας στο κυρίως πιάτο, αφού της υπέδειξα (στην νοηματική !) ότι θέλω να κάτσει ανάσκελα και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της εισήλθα βιαίως εντός του λιπαντισμένου κόλπου της. Την γάμαγα στο χαλαρό ενώ συγχρόνως πασπάτευα τα βυζάκια της και τις καυλωμένες τις ρωγίτσες. Απόλαυση! Σε κάποια φάση βγαίνω και της κάνω νόημα να κάτσει στα 4. Συνέχισα έτσι μέχρι της τελευταίας ρανίδας του σπερματός μου με θέα το θεσπέσιο κωλαράκι της ! Το δωμάτιο διαθέτει και καθρέφτη Μεγάλο χαμόγελο Η κοπέλα δεν διαμαρτηρήθηκε καθόλου αν και την κράτησα πάνω απο 12λεπτο.
Μετά την κατάθεση, ντυθήκαμε ενώ φεύγοντας με χαιρέτησε με ένα γλυκό φιλάκι στο μάγουλο.
Εάν η γκόμενα μάθει και κάποια (απλά) ελληνικά για να μήν χρειάζεται να παριστάνεις το δελτίο κωφάλαλων θα είναι και γαμώ τις περιπτώσεις. Εμένα πάντως μπήκε στις στάνταρ επιλογές μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Pontifikas
Νέο Μέλος
37
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια