Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 97 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βραδάκι Τετάρτης και αφού έχω κάνει μια μεγάλη γύρα ψάχνοντας κανένα καλό κολαράκι, διαπιστώνω οτι δεν βρίκα ούτε καμια γκόμενα της προκοπής για απλό πρόγραμμα. Είχα γυρίσει Μετάξι, Πατήσια και Λιωσίων. Φτάνω κατά τις 11 και κατι στη Χωματιανού και περιμένω.
Εμφανίζεται ενα πολύ γλυκό κοριτσάκι, χαμογελαστό και σκέφτομαι να περάσω αργότερα, ανδεν βρω κάτι καλύτερο. Με το που γυρνάει και βλέπω της κολάρα της έπαθα σοκ. Ήμουν μόνος στο μαγαζί. Για πότε μπήκα ούτε που κατάλαβα.
Καστανόξανθη κοπέλα με σπαστό μαλλί, γύρω στο 1.70, γλυκιά, με 2άρι βυζί, αλλά έκανε φοβερή καμπύλη (έβγαζε μάτι) και πρόθυμη. Μπαίνει στο δωμάτιο μετά από κανα 3λεπτο. Ευγενική, συστημνόμαστε, 21 ετών η κοπέλα, Μόνικα από Βουλγαρία, προκαταρκτικά κάτι ψιλά, για να σηκωθεί το εργαλείο, χωρίς φιλιά και μετά τρομπόνι. Δεν ήταν κακό, το αντίθετο θα έλεγα, βαθύ, υγρό, αλλά δεν είχε διάρκεια, ούτε γλύψιμο @@διων. Με ρώτησε στάση και ξεκινήσαμε ένα χαλαρο ιεραποστολικο. Είχε συμπαθητική συμμετοχή. Από την μία ήθελα να βλέπω αυτή την υπέροχη φατσούλα, αλλά δεν μπορούσα και να μην την στήσω στα 4 και να μην θαυμασω της κολάρα της, οπερ και εγεννετο. την σφυροκόπησα κανα 3λεπτο και ήρθε το τέλος.
Την κούρασα λίγο, ήμουν και ο πρώτος της βάρδιας, αλλά πέρασα πολύ ωραία. Την συστήνω για όσους δεν έχουν τρελές απαιτήσεις από συμμετοχή, αλλά θέλουν να πάνε με ωραία κοπέλα, μη κομοδίνο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Σεβαστός
61
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού