Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;

Δεν είχα γράψει ποτέ μέχρι τώρα για την Ανδριάννα (παρόλο που την έχω τιμήσει πολλάκις -σίγουρα 2ψήφιο αριθμό), μια από ότι έβλεπα εδώ μέσα δεν το είχε και η ίδια "ανάγκη" εφόσον οι περισσότεροι συναγωνιστές την εξιμνούν στις κριτικές τους ...

Η αλήθεια πρέπει να λέγεται αλλά κ να γράφεται, πολύ περισσότερο όταν σε εποχές κρίσης, υπάρχει γενικότερη "ανέδεια" στο χώρο κ επιτέλους κάποιος πρέπει να αποδώσει τιμή κ αξία σε ένα 20άρικο και αυτή είναι η συγκεκριμένη Κυρία (σε αντίθεση με τις άλλες του χώρου που κάνουν τα πάντα για να σε αποθήσουν απο "μόνιμο" ή τακτικό πελάτη τους).

Πρωί σήμερα, μου χάρισε μια πολύ γλυκιά καλημέρα, παρόλο που είχα άλλους "στόχους" να "εκτελέσω" ... Τελικά κατέληξα εκεί κ λόγω της καθυστερημένης άφιξής της (περνάει κάθε Παρασκευή από Γιατρούς, έτσι μου είπε...) ήταν λίγο αυξημένη η κίνηση στο εν λόγω σπίτι κ κατά επέκταση κ η αναμονή.. Μπαίνοντας στο δωμάτιο, μου ζήτησε πολύ γλυκά κ ανθρώπινα ... συγνώμη για την αργοπορία της (....) ως αυθεντική επαγγελματίας που σέβεται τον ΠΕΛΑΤΗ της (αυτά να τα διαβάζουν οι νεότερες στον χώρο) προσπαθώντας να μου εξηγήσει τους λόγους...!!!

Δεν θα μπω σε λεπτομέριες σχετικά με την περιγραφή της συνεύρεσης γιατί είναι (νομίζω) περιττό, θα πω μόνο ότι δεν δυσανασχέτησε καθόλου που την απασχόλησα περισσότερο από ένα 10λεπτο κ όπως προείπα η αναμονή έξω ήταν αρκετά μεγάλη... Κ επιπλέον είχαμε κ κανα 2λεπτο φιλοσοφικής κουβεντούλας..

Για μια ακόμη φορά η Αντριάννα δίδαξε το αυτονόητο που είναι σεβασμός κ ως επαγγελματίας να κάνει τα πάντα (εννοείται στο πλαίσιο που προβλέπεται) στο βωμό της ικανοποίησης του πελάτη.

Τελικά η τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή, μια και οι θρύλοι δεν γίνονται έτσι τυχαία ...

Για μια ακόμη φορά, αποτελλεί το σημείο αναφοράς μαζί με άλλες 4-5 κοπέλλες στον χώρο...

RESPECT !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Υπηρεσίες
sakarvats
Ανώτερος
107
Πόντοι:
7.815