Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 155 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η είσοδος στον οίκο έγινε κατά τις 13:00. Ήταν η τελευταία στάση. Δεν είχα βρει κάτι ενδιαφέρον και είχα αποφασίσει να καταλήξω σε κάποια από τις κοπέλες που γνωρίζω. Περιμένοντας τη Βαλεντίνη, διαπίστωσα πως και τα τρία δωμάτια ήταν γεμάτα και οι δύο προηγούμενοι πελάτες στην αναμονή είχαν, ήδη, πληρώσει.

Το παρουσιαστικό της, λογικά, έπρεπε να με ωθήσει στην έξοδο. Παραδόξως, δεν έφυγα, ούτε εγώ, ούτε και όσοι μπήκαν μετά από μένα (και ήταν αρκετοί). Χοντρούλα βουλγάρα, με μεγάλο στομάχι και οπίσθια. Το ύψος της δε ξεπερνάει το 1,70 και το στήθος της είναι ανύπαρκτο. Διαθέτει καστανόξανθα μακρυά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια.

Η υπηρεσία του σπιτιού, παρουσίασε το γνωστό και πλήρες πρόγραμμα, στο οποίο επιδίδονται οι εργαζόμενες, εκεί. Το δωμάτιο ήταν πεντακάθαρο. Όλα τα άλλαξε, με το που βγήκε ο προηγούμενος πελάτης.

Η Βαλεντίνη μπήκε χαμογελαστή. Γδύθηκε και ξάπλωσε δίπλα μου. Ξεκίνησε να με χαϊδεύει σε όλο το σώμα. Αυτό κράτησε αρκετά λεπτά, πριν εφαρμόσει το προφυλακτικό, για το οποίο είχε ρωτήσει, προηγουμένως. Η πεολειχία της, ήταν κάτω του μετριού. Αρκετά, κάτω. Χρησιμοποιούσε και χέρι και δόντι. Τα καλά ήταν η παράλληλη ενασχόληση με τους όρχεις, τους οποίους και έγλειψε κατόπιν προτροπής μου και η αρκετά μεγάλη διάρκειά της. Της ζήτησα να ανέβει από πάνω. Το έκανε πρόθυμα, αλλά η κίνησή της ήταν κακή και ράθυμη. Επέτρεπε κάθε είδους θωπεία, από μέρους μου και διαπιστώθηκε μικρή χρήση λιπαντικού. Της ζήτησα να τοποθετηθεί στα τέσσερα. Η στάση της δεν ήταν κακή, αλλά όχι και η καλύτερη δυνατή. Δεν είχε πρόβλημα με τις δυνατές διεισδύσεις. Λόγω της μηδενικής συμμετοχής της, όμως, το τέλος καθυστερούσε πολύ. Δεν έδειξε την παραμικρή βιασύνη. Παρ’ ότι ο συνολικός χρόνος παραμονής, είχε ξεπεράσει τα 15 λεπτά, δε βιάστηκε να φύγει. Με χαιρέτησε ευγενικά και μετά αποχώρησε.

Εν κατακλείδι, συγκαταλέγεται στις κάκιστες (αν αναλογιστούμε και το αντίτιμο των 25 Ευρώ) επιλογές μου. Θα πρέπει να τονίσω και πάλι, όμως, τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Στατιστικά, αποκλείεται όλοι να έχουν την ίδια –αρνητική- άποψη.

Υ.Γ. Επειδή έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις για τις εκάστοτε κλίμακες βαθμολογιών των μελών, θα ήθελα να διευκρινήσω, πως προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Όταν, π.χ., βάζω ένα βαθμό στο parking, προσπαθώ να βάλω αυτόν (το βαθμό) που αντιπροσωπεύει τον οδηγό αυτοκινήτου (που, στο μυαλό μου τουλάχιστον, είναι και το ζητούμενο) και όχι αυτόν που χρησιμοποιεί Μ.Μ.Μ. (παρ’ όλο που ανήκω σ’ αυτήν την κατηγορία). Έτσι και το (επιεικές, ίσως) τέσσερα στην εμφάνιση, θέλω να πιστεύω πως είναι το αντικειμενικό και όχι το υποκειμενικό. Δε θα έβαζα πέντε, για να δικαιολογήσω την επιλογή μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού