Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τέλος της κούρσας μου ήταν το θρυλικό Διδύμου 18Α. Μου άνοιξε την πόρτα η γνωστή Νάταλι και μου ζήτησε να περάσω. Όμορφη για την ηλικία της (σαραντάρα) αλλά παχουλή. Τέλος πάντων , αποφασίζω να μπω (πως να πεις όχι σε ρωσίδα Χαμόγελο ).
Λοιπόν , η γυναίκα είναι πολύ καλή στο στοματικό (μα καλά , στην Πατάγια σπούδασε); Έπειτα από αρκετή ώρα και επειδή είδε ότι ανέβασα στροφές με ρώτησε αν θα κάνουμε σεξ. Της απάντησα θετικά και μου έβαλε το προφυλακτικό. Η αλήθεια είναι ότι άργησα λίγο (είχα ρίξει ήδη τρία) και η Νάταλι προσπαθούσε να κρύψει τη δυσφορία της. Δεν ήθελα να την παιδέψω άλλο (είχα ήδη αλλάξει 2 στάσεις και πρέπει να είχαν περάσει 10' συνολικά). Αυτή όμως είπε ότι εδώ δεν χτυπάνε πόρτες και ανέλαβε πάλι στοματικό για να με τελειώσει.
Επειδή βλέπω διαμαρτυρίες από κάποιους συναγωνιστές , έχω να πω ότι αν της φερθείς καλά (όπως έκανα εγώ) δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε ευχαριστήσει. Άλλωστε με 20 ευρώ δεν μπορούμε να ζητάμε ότι θέλουμε. Και ο χρόνος ήτανε ικανοποιητικός και το service. Στο τέλος την ευχαρίστησα και έφυγε. Δεν είμαι λάτρης των μιλφ αλλά αν βρω χρόνο θα ξαναπάω. Τα αξίζει τα λεφτά της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2010
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
66
Likes:
8
Πόντοι:
5.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού