Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σημερινή κατάθεση κατά τις 5μιση με 6 το απόγευμα, μια και η αγαπημένη μου Σόνια απο το 16Γ ήτο κλειστή, αλλά για να είμαι κ ειλικρινής, διάβασα κ τα πέρι ... "κώλου" από προγενέστερες κριτικές κ έτσι είπα να δοκιμάσω...

Δεν στέκομαι στην περιγραφή τηε κορασίδος, γιατί είναι ακριβώς ότι περιγράφουν οι φίλοι πιο κάτω ...

Τρομπόνι συμπαθητικό, αν κ με χαλούσε που κάθε 3 κ λίγο, γύρναγε κ έφτυνε στο καλάθι κ με ξενέρωνε λίγο το σκηνικό... Αφού μπήκα έτσι λίγο στο .. νινί της, είπα να μην χάνω χρόνο κ πέρασα με μιας στην ξακουστή της πίσω πόρτα που το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα μεν στην αρχή, στην συνέχεια δε ούρλιαζε σαν τρελλή !!

Η αλήθεια είναι ότι της είχα "σφυρίξει" .. ΟΛΟ το .. "κοντάρι" μου μέσα της κ δεν το είχα καταλάβει ... Την ένοιωθα που πονούσε κ βογκούσε, αλλά το δέχονταν αδιαμαρτύρητα, όλο το 5λεπτο που την σφυροκοπούσα κ ΠΟΤΕ δεν μου είπα να σταματήσω ή να μην μπαίνω όλος μέσα .. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κ σφιχτή, αλλά ούτε κ χαλαρή σαν "άλλες" φίρμες του είδους ...

Ίσως κάποια άλλη στιγμή που η Σόνια από δίπλα είναι OFF, να την ξανατιμήσω την τρυπούλα της !!

Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;

με 20ρικό, δεν κακό ... !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2010
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Υπηρεσίες
sakarvats
Ανώτερος
107
Πόντοι: