Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 101 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την κυρία την είχα ξανατιμήσει πριν από 1-2 μήνες.
Είναι ψηλή (περίπου 1,75), λεπτη, στήθος μικρό (1-1,5) με κοντά μαζεμένα καστανά μαλλιά. Στα μείον ότι τα δόντια της δεν σε καλή κατάσταση. Μπορεί να είναι και πρώην τζάνκι γιατί έχει στα χέρια κάποια κοψίματα από ξυράφι μάλλον. Εκτός και εάν κακόπεσε με πρώην νταβάδες της. Προέλευση Ρωσία.
Είναι γενικώς ευχάριστη κοπέλα με διάθεση για πλάκα και αρκετές παιδιάστικες αντιδράσεις. Είναι λίγο τραλαλι-τραλαλο αλλά με την ενδιαφέρουσα έννοια που εάν το δεις χαλαρά δεν σε ενοχλεί. Στο σαλόνι την έχω δει και άλλες φορές που χουφτώνει κάποιο πελάτη προσπαθώντας να τον κρατήσει ή κάθεται στα πόδια σου (μάλλον έχει θητεύσει σε Ρώσικα μπαρ / στριπτιζάδικα). Παρόλο που δείχνει επίμονη δεν γίνεται εκνευριστική σαν κάποιες άλλες. Είναι αρκετά παιδική η συμπεριφορά της και νομίζω ότι πιο πολύ το κάνει σαν παιχνίδι και ότι κάτσει....
Στο δωμάτιο μέσα κάνει ακάποτο (το οποίο απέφυγα). Φιλάει στο στόμα αν σε γουστάρει (και αυτό το απέφυγα). Της αρέσει να της γλύφεις το στήθος αρκετά έντονα χωρίς να την πονάς όμως. Δεκτική σε στάσεις και αρκετά υπομονετική. Στη διάρκεια το sex αναστενάζει ποικιλοτρόπως (ίσως και να προσποιείται, αλλά δεν με χάλασε) και προσπαθεί εάν της είσαι συμπαθείς να σε ευχαριστήσει.
Γουστάρει να πιπιλάει τις ρώγες σου και γενικά διάφορα σημεία του σώματος (οπότε οι δεσμευμένοι ας προσέχουν για κανένα τυχαίο σημάδι).
Με το τελείωμα μου, ήθελε παιχνιδάκια και αγκαλίτσες (δεν είχε και πολύ δουλειά έξω) αλλά το απέφυγα γιατί βιαζόμουνα.
Μου άρεσε στο τέλος οτι ενώ πήγα να σκουπιστώ με χαρτί υγείας, μου το πήρε από τα χέρια το πέταξε και μου έδωσε υγρο μαντιλάκι που είχε φέρει μαζί της για το ακάποτο.
Έχει την τάση να σε περιποιείται πράγμα που είναι (για μένα τουλάχιστον) θετικό.
Δεν είναι για πολλές επαναλήψεις (τα δόντια της πραγματικά με χαλάνε) αλλά για 1-2 δοκιμές.

Υ.Γ. Στην αρχή της Ιάσωνος είναι 3 πόρτες (1α, 1β, 1γ) εκ των οποίων η μεσαία περιλαμβάνει 2 διαφορετικά σπίτια. Επειδή νομίζω ότι η φωτο του site δεν είναι η σωστή για το 1β να διευκρινήσω ότι αναφέρομαι στην μεσαία πόρτα και στο αριστερό παράρτημα όπως ανεβαίνουμε την πρώτη σκάλα. Η κοπέλα έχει θεαθεί να δουλεύει και στο 1α.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Υπηρεσίες
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού