Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δουλειά στην περιοχή και πέρασα για επίσκεψη από τα αγαπημένα μου σπιτάκια. Τελικά, μετά από έρευνα και στα τρια κατέληξα στο Β'.

Πατρίσια το όνομα της κοπέλας, εκ Ρουμανίας. Ελληνικά δεν ξέρει, καθώς είναι στην Ελλάδα μόνο 6 μέρες απ' ότι μου είπε. Μόνο βασικά Αγγλικά, στα οποία και έγινε η συννενόηση. Ηλικία περίπου στα 35, περίπου στο 1.70, λίγο θηλυκή περιφέρεια, τέλεια πατουσάκια, λίγο πεσμένο βυζί προς 3άρι και το καλύτερο για μένα κοντά ξανθά μαλλιά (καυλώνω απίστευτα με αυτό το look).

Στα του αγώνα, η κοπέλα είναι δεκτική στα φιλιά στο λαιμό στο όρθιο, γλύψιμο στα βυζάκια με ηρεμία και ταυτόχρονο παίξιμο του πούτσου από την πλευρά της με λίγα αλληθοφανή βογκητά. Τη γυρίζω ανάσκελα, γλύψιμο στο πεντακάθαρο μουνάκι της με συνέχεια στα αλληθοφανή βογκητά και χωρίς κανένα μη. Και πάμε στο μοναδικό αρνητικό της συνάντησης με την Πατρίσια...πίπα, ίσα ίσα το κεφαλάκι στο στόμα, αλλά τουλάχιστο με ελαφρύ γλύψιμο αρχιδιών, αλλά μιλάμε πολύ ελαφρύ, σχεδόν να σε γαργαλάει.

Γύρισμα στα 4, σφυροκόπημα για λίγο και τέλος, αφού ήμουν φοφτωμένος μετά από μια εβδομάδα χωρίς να γαμήσω. Πρίν φύγει φιλάκια στο μάγουλο, με ευχαρίστησε και έφυγε για τον επόμενο πελάτη. Σε περίπτωση που την ξανασυναντήσω, θα ξαναμπώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2010
Όνομα κοπέλας
Πατρίσια
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
164
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική