Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 78 10
Γενική βαθμολογία

4.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μια καλλίγραμμη κουκλίτσα με καστανο-κόκκινα μαλλάκι μέχρι τους ώμους. Εδώ η πρώτη φόλα. Την είχα σταμπάρει καιρό και είπα να κάνω το τεστ ντράιβ. Τί το ήθελα? Ανταγωνίζεται άξια την Κλαούντια από Φ.86. Θα την δείτε να χαμογελάει μόνο στο σαλόνι, μέσα στο δωμάτιο ψυχρή και ανάποδη. Έχει όμορφη επιδερμίδα και μεγάλους φυσικούς στητούς βύζους. Ε και? Βγάζει το σουτιέν και κάθεται κάθετα προς εμέ για πεο-χειρομάλαξη, με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να χαρείς τα κάλλη της. Την βάζω να ξαπλώσει μπας και θηλάσουμε λιγάκι, αλλά εκείνη έκατσε στους αγκώνες καμπουριάζοντας μπροστά και με λυγισμένο το ένα πόδι, οπότε όποια προσπάθεια προσέγγισης αυτού του αλαβάστρινου κορμιού προέβαινε άκαρπη. Η κοπέλα άκαμπτη, αγέλαστη, κούτσουρο απλά παρακολουθούσε την προσπάθεια μου να σπάσω τον πάγο , αλλά και να ερεθιστώ. Σε κάποια στιγμή από μόνη της σηκώθηκε, έβγαλε το στρινγκάκι, έβαλε κρέμα στο νιμού και ξαναγύρισε κάθετα για στοματικό. Εφόσον δεν με άφηνε να πιάνω το γατάκι της, ήταν απόμακρη, αλλά και δεν έβλεπα να μου σηκώνετε με το έπιπλο αυτό, την έδιωξα. Εκείνη το μόνο που δεν ήθελε. Μου έχει τύχει & άλλες φορές να μην μπορώ να ερεθιστώ για διαφόρους λόγους. Πάντα όμως εκτιμάται η προσπάθεια της κοπέλα να σε ικανοποιήσει. Αν φεύγει από το δωμάτιο αέρας, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια να σε "τελειώσει", τότε γιατί πληρώνετε? Χαμένος χρόνος, χαμένο το 20αρικο. Κρίμα , γιατί είναι ωραία κοπέλα. Από μένα απορρίπτεται. Η τσα2 μίλαγε στο τηλέφωνο σχετικά με τις βάρδιες της και γλύτωσε το κράξιμο. Μακριά & αγαπημένοι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 26, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
amadeus_gr
Τιμημένος
101
Πόντοι:
8.175
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια