Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 236 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
το ρολοι εγραφΚουλΚουλε 12 και κατι οταν μπηκα στο ιδρυμα .Η τσατσα με πληροφορισε οτι η αννουλα εργαζοταν εκεινη την ωρα και αφου ακουμπησα τον οβολο μου [20 ευρω] απευθειας στο δωματιο επειδη υπηρχαν 2 αδεια .Δεν ειχε κοσμο και αυτο συγκαταλεγετε στα θετικα .Μετα απο 5 λεπτα εισβαλει στο δωματιο η αννουλα στους τραγουδωντας το τραγουδι που επαιζε το ραδιο εκεινη την στιγμη .Αρχησε ο γυρος των προκαταρκτικων στα ορθια με πολυ καλη διαθεση-συμμετοχη απο μερους της φιλακια -γλυψιμο ρωγας εκατερωθεν-τριψιμο -χαιδεμα αρχιδιων και βουτια στο κρεβατι συνεχιζωντας τα προηγουμενα. Αφου εχει πετρωσει το εργαλειο το σκεπαζει με το σκουφι του και αρχιζει ενα αρκετα καλο πεοθηλασμο με αρκετη προσηλωση σε αυτο που εκανε ριχνοντας βεβαια κλεφτες ματιες στις αντιδρασεις μου .Την ανεβαζω απο πανω μου για να βλεπω την καβλιαρικη φατσουλα της και για να πιπιλιζω τις μικρες αλλα καυλωμενες ρωγιτσες τη.Συμμετεχει ενεργα στο ολο θεμα με επιφωνηματα και γλυψιματα στο λαιμο σαι στο στηθος και δεν αργει να ερθει η κορυφωση.Υπεροχη σε ολη την διαρκεια του αθληματος προτεινεται για ολες τις ηλικιες......ΚουλΚουλΚουλ Υ.Γ. Προς την διευθηνση του ιδρυματος να διατηρισει τον χωρο καθαρο οπως μεχρι τωρα Υ.Γ.2. Προς τις εργαζομενες να διατηρισουν τα προσφερομενα σετο επιπεδο αυτο για αρκετο διαστημα Υ.Γ 3 Παρακαλω διατηριστε το υπαρχον ροστερ για καιρο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
suncity
Σεβαστός
21
Πόντοι:
2.027
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια