Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 46 10
Μπουρδέλα
68103
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετά από τόσες προτροπές για τα πιπίνια εξ ρουμανίας στο Μετάξι, είπα να πάρω και εγώ. Οπότε μετάβαση στην περιοχή προς εύρεση της καλύτερης μικράς. Σημειωτέον ότι στην περιοχή αυτή βρίσκεις πολλές μικρές ρουμάνες που εναλλάσονται συνεχώς. Νικήτρια μια μικρή ρουμάνα στη κεραμεικού 15Β. Πολύ όμορφή με στητο μέτριο βυζί-μικρή σουβλερή ρόγα και λεπτό νεανικό σώμα. Μέτριο ύψος και αθώο πρόσωπο, το οποίο και με τράβηξε. Η τσατσα θα έλεγα ευγενική. Δίνω τα 15 και μπαίνω στο άθλιο δωμάτιο (η ίδια κοπέλα σε στούντιο θα άξιζε σίγουρα 50). Η μικρή ανοίγει την πόρτα πριν προλάβω να ξεντυθώ. Της βγάζω τα ρούχα και την χαϊδεύω στα όρθια. Μου λέει να βγάλω τα ρούχα μου πρώτα και της λέω να μου τα βγάλει αυτή. Φυσικά δεν έπιασε και σε λίγο βρεθήκαμε αγγαλιά στο κρεβάτι. Της λέω να μην μου βάλει αμέσως το σκουφάκι για να σηκωθεί πρώτα. Ευτυχώς με άκουσε και αυτό δεν άργησε να γίνει πιπιλώντας το σκληρό βυζάκι της. Γρήγορη και άτσαλη πίπα (φαινόταν λίγο πρωτάρα). Πάλι καλά που ήμουνα ήδη φτιαγμένος...ανεβαίνω πάνω της (για να βλέπω αυτό το προσωπάκι) και της χαρίζω τα ζουμιά μου Το γαμ... της είναι πολύ καλύτερο από την πίπα της. Με χαιρετά και φεύγει χωρίς να βιάζεται. Σε σχέση με τα σπίτια της Φυλής πιστεύω ότι αυτές οι μικρές, αν και λίγο άπειρες, τιμούν τα λεφτά μας περισσότερο. Θα ξαναπάω σίγουρα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2010
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού