Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Ντετίσα είναι μια πραγματικά όμορφη κοπέλα. Είναι ψηλή, ξανθιά, με γλυκό (κάπως στρογγυλό) όμορφο πρόσωπο, τέλεια φυσικά στήθη (2άρια), και πολύ ωραίο ποπό και πόδια. Τα μόνο μείον (λιγάκι δηλαδή, απλά για να χαλάει την τελειότητα) είναι ότι έχει κάνει λίγο κοιλίτσα. Επίσης έχει πολύ καλή και καθαρή επιδερμίδα. Τέλος μιλάει πολύ καλά ελληνικά, και είναι άνετη από πλευράς χρόνου στο δωμάτιο.
Μπήκε χαρωπή-χαρωπή και ορεξάτη για κουβέντα. Ξάπλωσε δίπλα μου και μου προσέφερε από μόνη της τα υπέροχα στήθη της για πιπίλα αρχίζοντας ταυτόχρονα χάδια στην κάτω περιοχή. Πολύ καλή εισαγωγή θα έλεγα! Στη συνέχεια είχαμε μέτριο στοματικό και συνεχίσαμε με κανονικό πρόγραμμα με εναλλαγές στάσεων και αρκετά καλή και φυσική συμπεριφορά από πλευράς της. Σε μια φάση μάλιστα μεταξύ των εναλλαγών μου προσέφερε και σύντομο θέαμα με περιποίηση (από πλευράς της) στο νινάκι της, κάτι σπάνιο στο χώρο.
Συνολικά είναι μια πολύ καλή επιλογή γιατί είναι νέα, πολύ ωραία, ευχάριστη, και έχει πολύ καλή συμπεριφορά. Είναι μια κοπέλα που σίγουρα θα ήθελα να συναντήσω για περισσότερο χρόνο.
ΥΓ> στην υπηρεσίες η τσατσά ανέφερε και το 69 αλλά δεν δοκίμασα λόγω χώρου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
Υπηρεσίες
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
211
Likes:
4.772
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού