Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Λιγο μπαγιατικη ενημερωση(4ων μηνων Ντροπή ) αλλά από ο,τι βλεπω στις ενημερωσεις των εγκριτων συναγωνιστων(και εγω βεβαια τελη αυγουστου που ειχα κατεβει τελευταια φορα, την ξαναπετυχα σταθερα εκεί) δουλεύει ακομη εκει.
Μιλάω για την ξανθιά πετίτ πιπινορουμανιτσα που εργαζεται στο κατω σπιτι. Ύψος 1,60-1,65, αρκετα αδυνατη, αλλά με πολυ γλυκια φατσουλα με πρασινα ματια και ωραια ξανθα κοντα μαλλακια με wet look.
Η τσατσα να αναγγελει το ποιημα, ''ελευθερο στοματικο κτλ κτλ, ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟ Ή ΚΏΛΟ''ουτε καταλαβα γιατί τα ειπε ετσι, μαλλον για να σε προιδεασει ότι καποια πουστια θα σου παιξουν και της λεω δινει κωλο? Ναι μου λεει.

Κι η κοπελα ηταν πολυ θερμη στο σαλονι, ριξαμε και τα απαραιτητα χουφτωματακια μας και φαινοταν πολυ σωστή Σπασίκλας . Αλλά δεν... Δινω το 20άρι...
Στα ενδοτερα, βουταει κατευθειαν στην πιπα, συμπαθητική. Παω για λιγο χαδια κτλ, αλλά ηταν πολυ βιαστικη και με βαζει να παμε στο κυρίως. Ξεκιναμε κλασικα, καποια φιλια σε λαιμο κτλ και όταν της λέω να της το βαλω στο κωλι, μου λεει ΟΧΙ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ ΔΩΣΕ 10 ΕΥΡΩ. Τελος παντων με χαλασε η ολη προσχεδιασμενη κοροιδια που κανουν με την τσατσα της και δεν τα εδωσα. Συνεχιζουμε για λιγο ακομα στο μουνί και ενω με επρηζε να τελειωνουμε και με ειχε ξενερωσει, όπου της λεω θελεις εξτρα?Εγώ εξτρα πληρωνω μονο για να στα ριξω στο στόμα.
Προς μεγάλη μου έκπληξη αυτή δεχτηκε προθυμοτατα και ετσι κι εγω δεν εφυγα απραγος και ανακουφιστηκα στα βάθη της στοματικης της κοιλοτητας! Μόλις τελειώσαμε μου ειπε να μην πω στην τσατσα οτι τα πηρε στο στομα, γιατι θα την διωξουν.Τεσπά, σε περιπτωση που ελεγε αληθεια δεν θα το ελεγα στην τσατσα αυτο, μπορει να μαλακιζεται το κοριτσι, αλλά δεν ηθελα να της δημιουργησω προβλημα, πιο πολυ με την τσατσα τα ειχα που ελεγε προσχεδιασμένα φούμαρα.

Φευγοντας εψαχνα να βρω την τσατσα για να τα ψαλλω αλλά είχε εξαφανιστεί, αλλά σε επομενη μου τσαρκα όπου παλι ειπε ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟ Ή ΚΏΛΟ, εφαγε μεγάλη κατσαδα και ενω επεμενε δηθεν ότι η κοπελα δινει κωλο στο 20άρι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
Τιμημένος
100
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού