Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 129 10
Μπουρδέλα
123886
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η γνωστή Τζούλια για μία ακόμα φορά τίμησε το 20ρικο. Δεν θα μπω σε περιγραφές της γιατί οι προλαλήσαντες συναγωνιστές έχουν καλύψει το θέμα.
Είναι πολύ καλή στα προκαταρκτικά (τριψίματα, χάδια κλπ). Εάν της αρέσεις ή την εμπνεύσεις η πίπα της μπορεί να είναι ιδιαιτέρως αξιόλογη. Της αρέσει πολύ το γλυφομούνι και πάντα (τουλάχιστον όσο εγώ έχω διαπιστώσει) το μ..άκι της είναι καθαρό φρεσκοξυρισμένο και δεν μου έχει μυρίσει ποτέ άσχημα. Η απόδοση της πάντα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα και αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να είναι εξαιρετική. Γενικά είναι για πιο τρυφερές και λιγότερο για άγριες καταστάσεις. Συστήνεται ανεπιφύλακτα για τους λάτρεις των milf.
Λόγω προέλευσης (Ρωσία-Μόσχα) έχει καλή γονιδιακή ποιότητα στο sex.
Μία σίγουρα καλή λύση στην Μεταξοπεριοχή. Όχι για πιπινολάτρες...
Είναι πολύ καλή στα προκαταρκτικά (τριψίματα, χάδια κλπ). Εάν της αρέσεις ή την εμπνεύσεις η πίπα της μπορεί να είναι ιδιαιτέρως αξιόλογη. Της αρέσει πολύ το γλυφομούνι και πάντα (τουλάχιστον όσο εγώ έχω διαπιστώσει) το μ..άκι της είναι καθαρό φρεσκοξυρισμένο και δεν μου έχει μυρίσει ποτέ άσχημα. Η απόδοση της πάντα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα και αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να είναι εξαιρετική. Γενικά είναι για πιο τρυφερές και λιγότερο για άγριες καταστάσεις. Συστήνεται ανεπιφύλακτα για τους λάτρεις των milf.
Λόγω προέλευσης (Ρωσία-Μόσχα) έχει καλή γονιδιακή ποιότητα στο sex.
Μία σίγουρα καλή λύση στην Μεταξοπεριοχή. Όχι για πιπινολάτρες...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού