Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 235 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Σεξόβομβα στην Φωκαίας, ακαριαία μ...όπλακα, στοπ.

Μόνο έτσι μπορώ να περιγράψω το τι ένιωσα αντικρίζοντας την Σελήνα.

Πέφτοντας το σαγόνι μου ακολουθησαν και τα μάτια μου που έπεσαν στα στήθη της.
Έμεινα αρκετά εκεί, καθώς για να βγεί η ματιά σου θέλει πινακίδες και GPS....
Τουλάχιστον τεράστια και το μόνο που θες είναι να τα χουφτώσεις.

Κάποια στιγμή σήκωσα το κεφάλι μου και είδα ότι το παραπάνω set ανήκει σε ένα πλάσμα με πανέρμορφο πρόσωπο, μακριά μαύρα ίσια μαλλιά , ψηλή (1.80 με τακούνια), ωραια πόδια και κ...ο, το δε υπόλοιπο σώμα αν μη τι άλλο όμορφο, αρμονικό και θυληκό.

Ξέρετε τώρα, όλα αυτά που μας δίνει απλόχερα η καθημερινότητα και οι πυγμαιες ιθαγενείς κάριες με το τουπέ που ρίχνει αεροπλάνο...

Στιγμιαία φοβήθηκα μήπως και μου βγει παγάκι αλλά με τόση φωτιά που μου είχε ανάψει έλιωνα και τους δύο αρκτικούς πόλους οπότε και πέρασα.

Στο μεσοδιάστημα της άφιξης της στο δωμάτιο, συγκεντρώθηκα στο να περάσω καλά μαζί της και όχι πωπω τι παιδί είναι αυτό και να σταθώ στο ύψος μου ή να βγάλω το άχτι μου κλπ κλπ

Το επικοινωνιακό δεν με προβλημάτισε καθώς πολύ απλά ούτε φιλοσοφία πήγα να συζητήσω ούτε βαθμό θα μου βάζανε. Μιλήσαμε,πάντα χαμογελαστά, Ελληνικά και Αγγλικά αργά (όχι σαν μιλάτε σε ηλίθια ή κουφή) και καθαρά με στόχο να σπάσει ο πάγος και να της δώσω να καταλάβει τι θέλω. Η κοπέλα είναι τσακμάκι και δεν δυσκολεύτηκα καθόλου μαζί της.

Την έβαλα να ξαπλώσει φίλησα το κορμί της παντού, έγλειψα το μ...κι της και μετα αφου με σκούπισε με τα μωρομαντιλά, πέρασε το σκουφάκι στο ήδη σκληρό μου όργανο το οποίο πέρασε απ' το στόμα της και τους βύζους της αρκετές φορές. Της ζήτησα να ανέβει από πάνω, πήγε κάτι να πει άλλα της ειπά πως δεν θα ανεκτώ να στερηθώ δευτερόλεπτο απ την υπέροχη θέα. Σύντομα με καβαλήσε και το ταξίδι σε ένα απ' τους καλύτερους μου οργασμούς ήταν πραγματικότητα.

Η κοπέλα είναι καθαρόαιμο, το να "παίζεις" μαζί της ειναι κάτι μαγικό. Είναι βέβαιο ότι θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Σελένα
Νέο Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού