Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 300 10
Μπουρδέλα
288175
Γενική βαθμολογία
1.0
Εμφάνιση κοπέλας
1.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Δανείζομαι το τίτλο του προηγούμενου συναγωνιστή ach γιατί είναι ο μόνος που ταιριάζει στην ΑΠΑΤΗ που έχουν στήσει οι κύριοι του 59 σε όποιον άτυχο πάρει το μαλακιστήρι Σάρα.
Εγώ τη πάτησα Παρασκευή μεταμεσονύχτια.Το κυρίως δόλωμα είναι το ακάποτο και επειδή η μικρή στο μάτι είναι μπάνικη -και κάποιοι όπως εγώ που την έχουν ξαναδεί προσφάτως σε άλλα της Φυλής που έπαιζε χωρίς ακά θα τη πατήσουν-να ξέρετε οτι έιναι αερόπιπα 5 sec (χωρίς υπερβολή).
Kύριοι του 59 ΝΤΡΡΡΡΡΡΟΠΠΗΗΗΣΣΣΣΣΣ.Αυτό δεν είναι ούτε ακά ούτε τσιμπούκι.
Κοροίδια είναι.
Μη ψαρευεται έτσι θύματα.Το μαγαζί σας δε μας έχει συνηθισει σε τέτοια συμπεριφορά.
Αναγγελια για απλό πρόγραμμα και τελος .Οχι ακά και μαλακίες.
Αλλα δεν ήταν μόνο αυτό.Το μαλακιστήρι όλη την ώρα να δυσανασχετεί και να λέει τα δικά του ,να βαριέται να κουνηθεί και τα βυζιά του ,αν και νεαρή,πεσμένα μέχρι το πάτωμα.Καιρό είχαμε να φάμε τέτοια φόλα εις τον αγαπημένο μας δρόμο.
Συναγωνιστές ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!Ακούτε Σαρα?ΜΑΚΡΥΥΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Παίζει και στο 134 στην υπόγαΤο ΝΟΥΥΥΥ ΣΑΣΣΣΣΣΣ
Εγώ τη πάτησα Παρασκευή μεταμεσονύχτια.Το κυρίως δόλωμα είναι το ακάποτο και επειδή η μικρή στο μάτι είναι μπάνικη -και κάποιοι όπως εγώ που την έχουν ξαναδεί προσφάτως σε άλλα της Φυλής που έπαιζε χωρίς ακά θα τη πατήσουν-να ξέρετε οτι έιναι αερόπιπα 5 sec (χωρίς υπερβολή).
Kύριοι του 59 ΝΤΡΡΡΡΡΡΟΠΠΗΗΗΣΣΣΣΣΣ.Αυτό δεν είναι ούτε ακά ούτε τσιμπούκι.
Κοροίδια είναι.
Μη ψαρευεται έτσι θύματα.Το μαγαζί σας δε μας έχει συνηθισει σε τέτοια συμπεριφορά.
Αναγγελια για απλό πρόγραμμα και τελος .Οχι ακά και μαλακίες.
Αλλα δεν ήταν μόνο αυτό.Το μαλακιστήρι όλη την ώρα να δυσανασχετεί και να λέει τα δικά του ,να βαριέται να κουνηθεί και τα βυζιά του ,αν και νεαρή,πεσμένα μέχρι το πάτωμα.Καιρό είχαμε να φάμε τέτοια φόλα εις τον αγαπημένο μας δρόμο.
Συναγωνιστές ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!Ακούτε Σαρα?ΜΑΚΡΥΥΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Παίζει και στο 134 στην υπόγαΤο ΝΟΥΥΥΥ ΣΑΣΣΣΣΣΣ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Σάρα
poppop
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού