Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 195 10
Μπουρδέλα
198791
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Έπαιζε εδώ και μιά εβδομάδα μια ψιλοέκφυλη ξανθιά με φαινομενικά καλά βυζιά μέσα όμως από διχτυωτό μαύρο κορμάκι.Έκανα και σχετική ερώτηση αν ξέρει κανείς τίποτα αλλά απάντηση καμία.Πηρα λοιπόν την απόφαση να δοκιμάσω.Τι το ήθελα.!Μπαίνω μέσα κόσμο δεν είχε,άρχισε η τσατσα τα δικά της με διαβεβαίωσε και για την extra και καλά περιποίηση και από εκεί και μετά η πλήρη απογοήτευση.Μπαίνει μέσα το σκατοπορνίδιο με ύφος δέκα καρδιναλίων χωρίς να βγάλει κιλότα και κορμάκι.Με το ζόρι της πέταξα τα βυζιά έξω (κακή σιλικόνη) πίπα 15 δευτερολέπτων και μετά να τη πάρω από πίσω.Εγώ θέλω να συνεχίσεις πίπα της λέω και μου λέει δεν κάνω άλλο και στήθηκε στα 4.Έλα από πάνω της λέω και τι μου λέει,Εγώ δεν ανεβαίνω από πάνω.Τελικά σπάστηκα σε σημείο να τη στείλω από κει που ήρθε αλλά για το γαμώτο την έβαλα κάτω και την σφυροκόπησα τόσο άσχημα και δυνατά που άρχισε μάλλον τα μπινελίκια στα ρώσικα και μόλις τέλειωσα της δίνω και μια σπρωξιά παραλίγο να την πετάξω κάτω από το κρεβάτι.Έβριζε το πορνίδιο του κερατά βγαίνοντας έξω αλλά καλά να πάθει.Τι νομίζουν ότι θα εισπράτουν τα 20 euro έτσι.Μ Α Υ Ρ Ο !!Αυτά συνέβησαν Παρασκευή 22/02/2008
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2008
Όνομα κοπέλας
Λίλιαν
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού