Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Άννα, το βουλγαράκι (ή αλβανάκι, δεν κατάλαβα καλά) είναι 10 χρόνια στην Ελλάδα, έτσι είπε τουλάχιστον. Καλό κορμί, πλούσια βυζιά, ωραίο πισινό, το κορμί της ωραίο στην αφή. Κοντό μαύρο μαλλάκι, πρόσωπο συμπαθητικό.
Μου έκανε εντύπωση η παρουσία της και γι αυτό μπήκα. Έδωσα 30 € στην τσατσά, περίμενα 5-10 λεπτά. Ήρθε, ξεντύθηκε και καθιστή άρχισε να δουλεύει τον μισοκοιμισμένο ανακόντα μου ενώ εγώ ήμουν όρθιος και της έπιανα τα ωραία της βυζιά. Έκανε καλή πίπα, για αρκετά λεπτά. Αν δεν της έλεγα να σταματήσει ακόμα εκεί θα ήταν. Έκανε βαθιά πίπα, της πίεζα και εγώ το κεφάλι. Κάποια στιγμή γύρισε πάνω στο κρεβάτι και μου τέντωσε το οπίσθιο διαφορικό σύστημα (μουνί - κώλος) φάτσα κάρτα στον ανακόντα μου. Το δίλημμα: που να τον χώσω;
Στην ερώτηση: δουλεύεις και τον πίσω τροχό;
-Όχι, για ποιά με πέρασες;
Εκεί τα είδα όλα. Μα είδα να εξέχει η βαλβίδα του τροχού (αιμορροίδα) από τα πολλά χιλιόμετρα που είχε γράψει το κοντέρ. Ήθελε service (γιατρό) να το αφαιρέσει. Εισχώρησα στην καμπίνα του μυδιού και έτρεξα με 200. Τα φρένα μου ήταν καλά, είχα αλλάξει πρόσφατα τακάκια, δισκόπλακες και θα κρατούσε ώρα αυτή η ταχύτητα, μπες-βγες. Αλλά δυστυχώς ο χρόνος πίεζε να τερματίσω με τη λήξη του 15λεπτου. Πέρασα με ένα "ουφ" τη γραμμή του τερματισμού και βγήκα πρώτος, η γκόμενα κοιτώντας τον ανακόντα με την καρώ σημαία (καπότα) πεσμένη, με την σαμπάνια λουσμένη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
Gavlacticos
Μέλος
19
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια