Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 164 10
Μπουρδέλα
203214
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Βράδυ Σαββάτου κατά τις 4.30 , εγώ με συναγωνιστή φίλο κάνουμε βόλτα και τελικά επιλέγουμε τη Ζωή.
Μεγάλη πλαστική βυζάρα στητή , κωλάρα με τατού και έκφυλη φάτσα με ώθησαν και έτσι πλήρωσα το παράβολο.
Το δωμάτιο με μία κρεμάστρα και ένα νιπτήρα , τασάκι με καποτοπεριτύλιγμα , σχετικά βρωμιάρικο.Air Condition δούλευε με καλή θερμοκρασία.
Ερχεται η κοπέλα με την αλοιφή στο χέρι , ξεκινάει τσιμπούκι με σχετικά πολύ δοντάκι αλλά με παραίνεση μου το μείωσε και ήταν καλό.Σφυροκόπημα στα 4 , καλό στήσιμο και πολύ ωραία θέα της πατούρας της.Μετά αυτή από πάνω , μετά ξανά στα 4 και κατάθεση εκεί.
Η κοπέλα είπε ότι είναι από Θεσσαλονίκη αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Το (+) της ότι δεν βιάζεται καθόλου στο δωμάτιο.
Μεγάλη πλαστική βυζάρα στητή , κωλάρα με τατού και έκφυλη φάτσα με ώθησαν και έτσι πλήρωσα το παράβολο.
Το δωμάτιο με μία κρεμάστρα και ένα νιπτήρα , τασάκι με καποτοπεριτύλιγμα , σχετικά βρωμιάρικο.Air Condition δούλευε με καλή θερμοκρασία.
Ερχεται η κοπέλα με την αλοιφή στο χέρι , ξεκινάει τσιμπούκι με σχετικά πολύ δοντάκι αλλά με παραίνεση μου το μείωσε και ήταν καλό.Σφυροκόπημα στα 4 , καλό στήσιμο και πολύ ωραία θέα της πατούρας της.Μετά αυτή από πάνω , μετά ξανά στα 4 και κατάθεση εκεί.
Η κοπέλα είπε ότι είναι από Θεσσαλονίκη αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Το (+) της ότι δεν βιάζεται καθόλου στο δωμάτιο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2010
Όνομα κοπέλας
Ζωή
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού