Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Συναδελφοι και συναγωνιστές καλησπέρα,

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑ!!!! Το κορίτσι έχει αντοχές. Πρωινός πρωινός και περνάω από τη γειτονιά, δεν μπαίνω λέω να τον βρέξω λιγάκι. Κατι και τα καβλιά με τα μίνι και τα βυζάκια τους που έβλεπα στο δρόμο και ο "Περικλής" ήταν τούμπανο. Μπαίνω μέσα και με υποδεχεται η τσατσα φιλικότατη, μετα απο λίγο σκάει και το καβλοπάπανο. Μιλφάκι μετριο προς καλό και σκέφτομαι να δώσω εδώ ή στην Εύα δίπλα στο 16Γ που είμαι και τακτικός. Δε γαμιέται τα σκάω και μπουκάρω. Στο 5λεπτο μπαίνει και η Βικτώρια χαμογελαστή και ξεκινα με χαδάκια και πίπα βαθειά φτυσήματα και γενικότερη περφόρμανς από τσόντα. Έλα μου μου κάνει. Της λέω δείξε μου το κωλαράκι σου και σκέφτομαι τώρα θα τσινίσει με τον παλούκαρο. Προς μεγάλη μου έκπληξη γυρνά προθυμότατη και βεντουζώνει και ένα δάχτυλο. Θα της κάνω τον κώλο κρέας σκέφτομαι. Βάζω ένα δάχτυλο και βλέπω κρεμουλα έπαιζε! Ακολουθεί και ο πεζοναύτης μου και με ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη βλέπω οτι γλυστρά βούτυρο!!!! Εδω είμαστε αναλογίζομαι! Την αρχίζω σε ένα καλό κοπάνημα μέχρι τα @@ και την ακούω να στενάζει!!! Κύριοι σε όλη μου τη σταδιοδρομία η οποία είναι ένδοξη ήταν η ΠΡΩΤΗ και το τονίζω αυτό που τον πήρε από τον κώλο όπως έπρεπε. μετα από ενα 5λεπτο σκεφτηκα να μην την βασανίσω άλο την γυρνάω ανασκελα και την πάω τραίνο. Τελείωμα στο στόμα ελεύθερο και ψιλοκουβεντούλα! Την συνηστώ ανεπιφύλακτα, το κορίτσι τα έδωσε όλα και θα την τιμήσω ξανά αρκετές φορές. Η άλλη η σουσουράδα η απογευματινη η Ιταλιάνα ήταν ξενέρωμα.

Καλό Βόλι σε όλους όσους πάνε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Υπηρεσίες
pantero
Ενεργό Μέλος
27
Πόντοι:
290