Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 65 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Έπειτα από την επίσκεψή μου στην Κολονού 47 , φτάνω στο τελευταίο σπίτι της οδού (27Β). Μελαχρινή η κοπέλα , νεαρή με φιδίσιο κορμί. Έχει ένα σκίσιμο στην κοιλιά (καισαρική). Κάνω να φύγω και μου λέει «έλα να περάσουμε τώρα που δεν έχει κόσμο , καλύτερη δε θα βρεις». Εγώ όμως ήθελα να σαρώσω το μέρος (δε θα τελείωνα άδοξα μόνο με την Κολονού). Αφού όμως εξερεύνησα όλη την Ιάσωνος διαπίστωσα το λόγο του αληθές της (όντως ήταν από τις καλύτερες εμφανισιακά). Έτσι , αφού ολοκληρώθηκε η περιήγηση επέστρεψα σ’ αυτήν. Δίνω τα 15 και μπαίνω. Τέταρτη συνεύρεση για σήμερα και σκέφτομαι ότι αν είναι ψυχρή μπορεί να δυσκολευτώ στο τέλος. Το δωμάτιο μέσα ήταν άθλιο. Τέλος πάντων , δεν πληρώνουμε για το δωμάτιο αλλά για κάτι άλλο. Έρχεται και η Βίκυ (έτσι τη λένε). 22 μου είπε από Βουλγαρία. Ξεκινάει με καλό στοματικό. Τελείωνει και ζητάω κι άλλο. Χαμογελάει και υπακούει. Η συνέχεια ήταν επίσης πολύ καλή. Σύντομα με τύλιξε το σεντόνι της ηδονής. Το τέλος ήρθε γρήγορα και με άφησε πανευτυχή. Σίγουρα το κορίτσι είναι vfm.
4 καταθέσεις σήμερα στο Μετάξι , όλες μου βγήκανε καλές. Ελπίζω να είστε το ίδιο τυχεροί συναγωνιστλες , και αν περισσεύει χρόνος γράψτε και καμιά κριτική. Σας αφήνω , κοντεύουν 20 ώρες χωρίς μπουμ μπουμ και μια εξόρμηση επιβάλλεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Ανώτερος
66
Πόντοι:
5.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού